Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

4+1 μεταγραφές ο ΦΑΣ Νάουσα, ανακοινώθηκαν ανανεώσεις και αποχωρήσεις

Μπαράζ ανακατατάξεων στο ρόστερ του ΦΑΣ Νάουσα, που ανακοίνωσε σήμερα (29/7) την απόκτηση 4 ποδοσφαιριστών, όπως επίσης και μια σειρά ανανεώσεων και αποχωρήσεων.

Παίκτες του ΦΑΣ είναι από σήμερα ο Αργύρης Μουρατίδης (φωτ. 23 ετών, αμυντικός) από τον Αλμωπό Αριδαίας, με θητεία σε Θύελλα Φιλώτα, Λευκάδια και στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Βέροια, Γιάννο Πασχάλη (22/11/1995, μέσος) που επιστρέφει στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2013 όταν εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα, δύο ποδοσφαιριστές από τον Αριστοτέλη Νάουσας, τους 17χρονους Γιάννη Τσιλικιώτη, Σωκράτη Κερμανίδη ενώ επιστρέφει ο Νίκος Ιτσκάρας, ο οποίος είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Ολυμπιακό Νάουσας.

Την ίδια ώρα, ανακοινώθηκε η παραμονή των Κώστα Κωτσόπουλου, Νίκου Ντινόπουλου και Κώστα Τόσιου ενώ αποχωρούν από τους “κυανόλευκους” οι Στέλιος Νύρλας (ανακοινώθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής), Νίκος Σαμαρόπουλος και Ζήσης Βλαχοδήμος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Συμφώνησαν και εντάχθηκαν στην ομάδα του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, ο 23χρονος Ημαθιώτης κεντρικός αμυντικός Αργύρης Μουρατίδης και ο 22χρονος Ναουσαίος επιθετικός Γιάννης Πασχάλης. Ο Μουρατίδης την περίοδο 2016-2017 αγωνίσθηκε στον Αλμωπό Αριδαίας και ο Πασχάλης, ο οποίος επανέρχεται στην ομάδα μας, αγωνίσθηκε πέρσι στον Κεραυνό Επισκοπής.

Επίσης, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ οι επιθετικοί Κώστας Κωτσόπουλος και Νίκος Ντινόπουλος και ο μέσος Κώστας Τόσιος. Ακόμη εντάχθηκαν στην ομάδα οι 17χρονοι Ιωάννης Τσιλικιώτης και Σωκράτης Κερμανίδης που προέρχονται από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Νάουσας «Αριστοτέλης» και ο Νίκος Ιτσκάρας που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Νάουσας. 

Τέλος, ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές Στέλιο Νύρλα, Κώστα Σαμαρόπουλο και Ζήση Βλαχοδήμο. Η Διοίκηση του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected