Γ Εθνική / Τοπικά

Ατσαλένιος, πρώτη προπόνηση σεζόν 2017/2018 (photos)

Στη… δράση επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΟΑ μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουλίου, όπου πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο της ομάδας στο Ατσαλένιο, τα εργομετρικά των πρασίνων. Νέα πρόσωπα οι νεοαποκτηθέντες Τζανής, Πατινιώτης, Μανουσάκης και Χαμαλάκης.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΟΑ ξεκίνησαν τη προετοιμασία τους ενόψει της νέας χρονιάς, με μέλη της διοίκησης και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Γιάννη Καλέμπουμπα να παρευρίσκεται στο γήπεδο και να μιλάει στους ποδοσφαιριστές, στους οποίους ευχήθηκε να έχουν καλή χρονιά με υγεία. Όσο αναφορά τον Γρηγόρη Τοπάλι, αυτός αναμένεται στο Ηράκλειο το βράδυ της Παρασκευής (28/7) προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του και εν συνεχεία να ανακοινωθεί και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των πρασίνων.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

“Πραγματοποιήθηκαν τα εργομετρικά των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουλίου στο Ατσαλένιο υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Μανώλη Σουτζή και των συνεργατών του. Στο γήπεδο βρέθηκαν και τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας οι Τζανής, Πατινιώτης, Μανουσάκης και Χαμαλάκης.”

περισσότερες φωτογραφίες στο grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected