Football League - Μεταγραφές

Γκέσιος και Αποστολόπουλος στην Παναχαϊκή!

Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές με σημαντική παρουσία σε επαγγελματικό επίπεδο, απέκτησε η Παναχαϊκή.

Ο λόγος για τους Γιάννη Γκέσιο και Κώστα Αποστολόπουλο, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στο Καρπενήσι και ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία των “κοκκινόμαυρων”.

Ο πρώτος είναι 28 ετών (03/08/1988), επιθετικός και κατάγεται από την Έδεσσα. Έχει 152 επαγγελματικές συμμετοχές και 37 γκολ ενώ την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα. Φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα των Χανίων, Πανελευσινιακού, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αιγινιακού, Ολυμπιακού Βόλου, Κέρκυρας, Άρη, Αναγέννησης Επανομής, ΑΣ Ρόδου, Βέροιας, ΠΑΟΝΕ και Εδεσσαϊκού.

Ο Κώστας Αποστολόπουλος είναι 24 ετών (08/07/1993), εξτρέμ και έχει συνολικά 44 επαγγελματικές συμμετοχές και 7 γκολ. Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στα Χανιά και παλιότερα σε Αχαρναϊκό, ΟΦΗ, Σεντ Γκιλουάζ Βελγίου και, Παναθηναϊκό

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

 

“Στο έμψυχο δυναμικό της Παναχαϊκής ανήκει από σήμερα ο Γιάννης Γκέσιος. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην επίθεση πέρυσι φόρεσε τα χρώματα του Αγροτικού Αστέρα με τον οποίο πέτυχε 7 γκολ.

Στην ομάδα της Παναχαϊκής ανήκει από σήμερα ο Κώστας Αποστολόπουλος. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως επιθετικός την περασμένη σεζόν φόρεσε τα χρώματα του Α.Ο. Χανίων σημειώνοντας 7 γκολ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected