Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ο νέος ποδοσφαιρικός σταθμός του Αλέξανδρου Παπατζίκου!

Κίνηση-ματ και μίνι υπέρβαση από τον Μακεδονικό, που έντυσε στα πράσινα ακόμα έναν έμπειρο παίκτη στη Football League, τον 30χρονο στόπερ του Πανσερραϊκού Αλέξανδρο Παπατζίκο, ο οποίος σμίγει ξανά με τον Κώστα Βελιτζέλο.

Όπως αναφέρει το epsm24, ο Ημαθιώτης αμυντικός θα αποτελέσει το νέο «βράχο» στα μετόπισθεν των «πράσινων», μετά το «ναυάγιο» με τον Σαμαρόπουλο, τη φυγή των Δήμου-Κοντσίδη και πλαισιώνοντας τους Τσιαμπάζη και Αντωνιάδη.

Ο 29χρονος (20/12/1987) ποδοσφαιριστής, που κατά καιρούς έπαιξε και σε άλλες θέσεις («εξάρι» και… στράικερ!) συνεργάστηκε με τον Κώστα Βελιτζέλο και σε Αναγέννηση Επανομής και Εορδαϊκό, ενώ πριν τα «λιοντάρια» (συμπαίκτης με Σάκη Κανούλα, όπως στην Επανομή) αγωνίστηκε επίσης σε Βέροια, Νίκη Πολυγύρου, Νίκη Βόλου, Χανιά και ΟΦΗ.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, πραγματοποίησε εργομετρικά τεστ και ενσωματώνεται άμεσα στην προετοιμασία, ενώ πλέον ο Μακεδονικός σε αυτή τη φάση δεν «καίγεται» για άλλη προσθήκη πρώτης γραμμής (μετά τους Κανούλα, Μπουλγκουρίδη, Διαμαντίδη, Γουμάγια, Ηλιόπουλο, Ζαφειρίδη, Βόσδου, Μουτζίκο, Τοτολίδη και Βοσνιάδη).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected