Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Οριστική η είσοδος επενδυτή στον Εργοτέλη

Στα χέρια του Αιγύπτιου επιχειρηματία, Μαγκέντ Σαμί και την οικογένεια του περνά ο Εργοτέλης, καθώς ολοκληρώθηκε στη σημερινή γενική συνέλευση η συμφωνία για την ίδρυση της ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει η neakriti, τα μέλη του Συλλόγου ενέκριναν την είσοδο του στα διοικητικά της ομάδας, καθώς με τα χρήματα που θα επενδύσει θα γίνει η σύσταση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας. Η οικογένεια Σαμί που συνοδευόταν από τον εκπρόσωπο της, Γιώργο Τουντζάρη και νομικούς, ανέλυσε στους παρευρισκόμενους το πλάνο για την επόμενη μέρα στον Εργοτέλη.

Στόχος είναι η αξιοποίηση ταλέντων, χωρίς αυτό να σημαίνει όπως επισήμαναν ότι δεν ενδιαφέρουν οι νίκες. Ζητούμενο είναι οι διακρίσεις για τους «κιτρινόμαυρους», προσθέτοντας ότι αυτό θα έρθει μέσα από μια συγκεκριμένη φιλοσοφία. Όπως αναφέρθηκε στη διάρκεια της συνέλευσης από την πλευρά του Αιγύπτιου επιχειρηματία, οι Γιάννης Ράλλης και Σταύρος Λαμπράκης παραμένουν στην ομάδα, ενώ επισημάνθηκε ότι έχει γίνει προεργασία για το θέμα του προπονητή.

Ακόμη, επισημάνθηκε ότι θα υπάρχουν κάποια ταλέντα από Βέλγιο και Αίγυπτο, ενώ συζήτηση θα γίνει με τους παίκτες που ήταν στην ομάδα την προηγούμενη σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected