Γ Εθνική / Τοπικά

Πανηλειακός, πρώτη προπόνηση σεζόν 2017/2018 (+ρόστερ)

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα ο Πανηλειακός, υπό τις οδηγίες του τεχνικού Νίκου Κουρμπανά και των συνεργατών του, ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, περίπου στις 7.00 το απόγευμα όπως ήταν προγραμματισμένο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έκαναν την εμφάνιση τους στο γήπεδο και καταχειροκροτήθηκαν από παρευρισκόμενους φιλάθλους που παρά την ζέστη προσήλθαν στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου για να παρακολουθήσουν την πρώτη προπόνηση του συλλόγου, ενώ παράλληλα τελέστηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός (από τον εφημέριο της Αγίας Τριάδας, πατέρα Νεκτάριο Συμεωνίδη).

Το «παρών» στην «πρώτη» των ερυθρολεύκων έδωσε κι ο δήμαρχος Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής, όπου μεταξύ άλλων ανακοίνωσε, ότι το Στάδιο του Πύργου λίαν συντόμως θα φέρει όνομα, και συγκεκριμένα το όνομα του Ηλείου οπλαρχηγού της επανάστασης του 1821 Χαράλαμπου Βιλαέτη!

Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε κάποιες εργασίες που θα γίνουν ακόμα στο δημοτικό στάδιο της πόλης, όπως είναι η αντικατάσταση κατεστραμμένων καθισμάτων. Ο κ. Λιατσής επίσης κάλεσε τον κόσμο να σταθεί κοντά στον Πανηλειακό.

Μεχρι τώρα λοιπόν στο νέο ρόστερ, με νέο προπονητή υπενθυμίζεται τον Νίκο Κουρμπανά, υπάρχουν (ως επίσημα ανακοινωθέντες από την ομάδα) οι εξής:

Ήρθαν:

Ντίνος Νικολόπουλος (πέρυσι Χανιά – Β’ Εθνική, α’ γύρος),

Γιάννης Κολόκας (πέρυσι, Εργοτέλης – Γ’ Εθνική α’ γύρος και Πανελευσινιακός – Β’ Εθνική β’ γύρος),

Σταύρος Σούλης (πέρυσι Παναχαϊκή – Γ’ Εθνική),

Γιάννης Καλλιακμάνης (πέρυσι Αστέρας Αμαλ. – Γ’ Εθνική),

Γιάννης Μπουρλάκης (πέρυσι Παναιγιάλειος – Β’ Εθνική α’ γύρος και Παναχαϊκή – Γ’ Εθνική β’ γύρος),

Γιάννης Γκοτσούλιας (πέρυσι Εργοτέλης – Γ’ Εθνική),

Κώστας Κρεββατάς (πέρυσι Καλλιθέα – Β’ Εθνική)

Ανανέωσαν:

Γιάννης Καπετανάκης, Αναστάσιος Σακελλαρίου, Παναγιώτης Νιφορόπουλος, Γιάννης Σωτηρόπουλος, Στάθης Μπουρνέλης, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Αντώνης Σακελλαρίου, Διονύσης Πλαστουργός, Δημήτρης Χατζηστάμου, Γιώργος Στούπης, Γιώργος Βουργουντζής, Στέλιος Μπατζάκας, Σάκης Θεοδωρακόπουλος, Γιώργος Καλαντζής, Νίκος Γκουβέρος

Όλοι οι παραπάνω ήταν παρόντες στην πρώτη, πλην του στρατευμένου Καλαντζή.

Αποχώρησαν: Τσουκαλάς, Βλαχόπουλος, Μπεγλεκτσής, Παναγόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Χατζηαράπης, Παπαπέτρου – (ενώ εκκρεμεί ακόμα η όποια ανακοίνωση για τον Σκοζάι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected