Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Τρεις μεταγραφές τα Τρίκαλα, ο ένας μέσω…Λάρισας!

Τρεις μαζεμένες προσθήκες για τα Τρίκαλα, που “γεμίζει” ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους.

Η διοίκηση των “κυανέρυθρων” ανακοίνωσε τον δανεισμό του Δημήτρη Γροντή από την ΑΕΛ, η οποία τον απέκτησε ως ελεύθερο μετά τη θητεία του στον Ηρακλή αλλά και τις μεταγραφές των Άγγελου Ζήση και Άρη Παρθένη.

Ο πρώτος είναι 22 ετών (21/08/1994) με καταγωγή από το Δίστομο και αγωνίζεται ως φορ. Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε σε 15 αγώνες με τον Ηρακλή στη Super League και πέτυχε ένα γκολ ενώ παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου (10 συμμετοχές σε 2 χρόνια) και της ΑΕΚ.

Ο Άγγελος Ζήσης είναι 19 ετών (24/02/1998), αμυντικός και το δεύτερο μισό της σεζόν ανήκε στον Αστέρα Τρίπολης και συγκεκριμένα στην Κ20, ενώ έχει διατελέσει στο παρελθόν τόσο στην U19 της ιταλικής Τζέονα και της Δήμητρας/Απόλλων της ΕΠΣ Τρικάλων.

Ο Άρης Παρθένης είναι 18 ετών και η ΠΑΕ αποφάσισε να του προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο μετά την εξαιρετική του παρουσία στην Κ19 του συλλόγου

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού μέσου Δημήτρη Γροντή για τα επόμενα 3 χρόνια.

Εξαιτίας, πρώτον, της μη συμμετοχής του φέτος το καλοκαίρι σε προετοιμασία επαγγελματικής ομάδας και δεύτερον, της ύπαρξης πολλών και ποιοτικών παικτών στην ίδια θέση που συμμετείχαν στην προετοιμασία της ομάδας μας, ο Δημήτρης Γροντής θα δοθεί ως δανεικός στην φιλική ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα για την επόμενη σεζόν.”

“Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Άγγελου Ζήση και την προώθηση του Άρη Παρθένη στην αντρική ομάδα.

Ο Ζήσης (24/2/1998) είναι αμυντικός αγωνιζόταν στην Τζένοα, τον Αστέρα Τρίπολης και τη Δήμητρα/Απόλλων. Ο Παρθένης είναι επιθετικός, αγωνιζόταν στην κ19 του ΑΟΤ και έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected