Κατηγορίες
Football League

Στην ανδρική ομάδα του Αιγινιακού ο Φερίτ Χουσεΐνογλου!

Την Τρίτη (01/08) αναμένεται στο Αιγίνιο ο Θωμάς Σβαρνόπουλος και με την άφιξή του αναμένεται να προχωρήσουν όλα τα θέματα, μεταγραφικά και μη, που απασχολούν την ομάδα του Αιγινιακού.

Μετά τη συνάντηση που είχε τις προηγούμενες ημέρες ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ με τον γυμναστή Χάρη Κομσή οριστικοποιήθηκε το οργανόγραμμα των «κυανόλευκων», που θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους στις 7 Αυγούστου στο Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Παραλυκίδης».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, τρεις ποδοσφαιριστές από την Κ20 του συλλόγου αναμένεται να ανέβουν στην πρώτη ομάδα. Ο λόγος για τον χαφ Κωνσταντίνο Κρίπα, τον στόπερ Γιώργο Ταουσάνη και τον επιθετικό Φερίτ Χουσεΐνογλου, του οποίου η εξέλιξη είναι πραγματικά εντυπωσιακή μετά την παρουσία του στον Αλιάκμονα Νησελίου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Παράλληλα, με την ομάδα του Αιγινίου θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Θωμάς Παπαδόπουλος (από την Κ20 της Βέροιας), ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου και απομένουν μόνο οι υπογραφές. Ο Παπαδόπουλος πέρσι κατέγραψε με τους «κυανόλευκους» 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected