Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αετός Ορφανού, πρώτη προπόνηση σεζόν 2017/2018

Ιστορική ήταν η Δευτέρα 31 Ιουλίου για τον Αετό Ορφανού, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του συγκέντρωση και προπόνηση στο γήπεδό του στο Οφρύνιο ενόψει της παρθενικής του συμμετοχής στη Γ’ Εθνική.

Όπως αναφέρει το xronometro.com, το «παρών» στην «πρώτη» έδωσαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «ασπρόμαυρων» και ειδικότερα οι Αποστολίδης, Παυλίδης, Δουμάνης, Μώραλης, Στογιάνοφ (από αριστερά οι όρθιοι στη φωτό), Σαλπιγγίδης, Ράνος, Ευκαρπίδης, Αγκοτάκης (κάτω σειρά, από αριστερά).

Ο Αγκοτάκης είναι 22χρονος μεσοαμυντικός, που έπαιζε στην Ασπροβάλτα (ΑΕ Αγίου Γεωργίου), ενώ παρών ήταν και ο Μουλάι, που ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Καβάλας.

Αυτή τη στιγμή το ρόστερ του Αετού αριθμεί 24 παίκτες, ωστόσο θα γίνουν 1-2 κινήσεις ακόμη. Στα υπόψιν είναι ο κεντρικός αμυντικός Σωκράτης Κωνσταντινίδης, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Νέστο, αλλά κι ένας φορ.

Πριν την «πρώτη» τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, ενώ σήμερα θα γίνει βράβευση από τον Δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, για την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Μοναδικός απών από τη χθεσινή πρώτη προπόνηση ήταν ο στρατευμένος Γ. Τζαμπέγια, ο οποίος ωστόσο θα πάρει αναβολή και θα λάβει μέρος στην προετοιμασία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected