Κατηγορίες
Football League

Ανατροπές στον ΟΦΗ!

Δύο ποδοσφαιριστές που φάνηκαν να βλέπουν την πόρτα της εξόδου, τελικά θα παραμείνουν κάτοικοι Ηρακλείου!

Ο λόγος για τους Δημήτρη Κομεσίδη και Μανώλη Μπολάκη, οι οποίοι με απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου θα συνεχίσουν με τη φανέλα του ΟΦΗ

Όπως αναφέρει το gentikoule, από την στιγμή που ο ΟΦΗ έδειξε πόσο πολύ τον ήθελε, ο 29χρονος στόπερ έκανε πίσω, έπραξε λογικά και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, παρά την αδιάλλακτη (αρχικά) στάση του ποδοσφαιριστή, είπε με νόημα, στην προπόνηση της Δευτέρας πως «ο Κομεσίδης πρέπει να καταλάβει τι θέλει στο μυαλό του» και τελικά ο «Κόμε» κατάλαβε ότι το καλύτερο για εκείνον θα ήταν να παραμείνει στον ΟΦΗ. Ειδικά, από την στιγμή που ο ΟΦΗ έκανε τόσα βήματα προς τα μπροστά τόσο με τις επαφές που είχε κατ’ ιδίαν με το Νίκο Παπαδόπουλο αλλά και τον Φώτη Τσάλο, πλέον όλα εξαρτώνταν από τον ίδιο τον Κομεσίδη. Οι δύο πλευρές κάθισαν στο τραπέζι και συζήτησαν το τελευταίο 24ωρο με αποτέλεσμα να κατανοήσει και ο «Κόμε» ότι δεν υπάρχει λόγος να αποχωρήσει από το Ηράκλειο και δίχως να υπάρχει σοβαρός λόγος – από την στιγμή που ο σύλλογος είχε δείξει ότι τον θέλει και τον υπολογίζει αρκετά.

Έτσι, με την παραμονή του Δημήτρη Κομεσίδη, καλύπτεται ακόμα ένα κενό στο ρόστερ του ΟΦΗ που κοιτάζει με προσοχή την συμπλήρωση των επόμενων και τελευταίων κομματιών του παζλ.

Η ευκαιρία στον Μπολάκη

Με απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου, ο Μανώλης Μπολάκης, θα βρίσκεται στο ρόστερ του ΟΦΗ, στην φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο 23χρονος αμυντικός, ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε δανεικός στον Κισσαμικό, θα πάρει μια από τις θέσεις στους δεξιούς μπακ, του ΟΦΗ για την φετινή χρονιά.

Η απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου για τον Μπολάκη ελήφθη απο την εικόνα του παίκτη στις τελευταίες προπονήσεις.

Ο Μπολάκης είχε έτσι και αλλιώς συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, το οποίο και θα συνεχιστεί.

Ετσι ο ΟΦΗ θα κρατήσει στις τάξεις του ένα ακόμη κρητικό ποδοσφαιριστή και ειδικότερα ένα παίκτη που προέρχεται απ τα σπλάχνα της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected