Γ Εθνική / Τοπικά

Ηρόδοτος, πρώτη προπόνηση σεζόν 2017/2018 (photos)

Με αρκετά νέα πρόσωπα αλλά με τις ίδιες φιλοδοξίες που δεν είναι άλλες από την διάκριση της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ξεκίνησε τη προετοιμασία του ο Ηρόδοτος!

Όπως αναφέρει το grandsport, πρώτη για τα επτά μετεγγραφικά αποκτήματα αλλά και τον Αλέξανδρο Μελισσόπουλο ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα πριν λίγες ώρες

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, πραγματοποίησε τη πρώτη της προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μανώλη Παπαματθαιάκη και των συνεργατών του κ.κ. Ξυδάκη-Κοσμαδάκη. Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Ηροδότου πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες. Υπενθυμίζουμε έχουν ήδη ανακοινωθεί οι Αργκιλέσι, Λέσι, Μπιλτσάρι, Κασμερίδης, Γιαλούσης, Κασαπάκης και Φουκαράκης.

Στις δηλώσεις τους στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο προπονητής Μανώλης Παπαματθαιάκης και ο πρόεδρος Στέλιος Σωκιανός, ανέφεραν μεταξύ άλλων πως είναι τεράστια η ευθύνη και η πρόκληση της νέας χρονιάς, ο Ηρόδοτος θα πορευτεί με την ίδια φιλοσοφία, σεβόμενος πάντα την ιστορία του.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected