Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καλαμάτα, πρώτη προπόνηση σεζόν 2017/2018 (photos)

Αισιόδοξα αλλά και “μετρημένα” ξεκίνησε την νέα σεζόν η Μαύρη Θύελλα, με 20 συνολικά ποδοσφαιριστές να πατούν το χορτάρι στο “Στ. Παπαδόπουλος”, στην πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Τα βλέμματα ήταν στραμμένα, όπως είναι φυσικό, στον νέο τεχνικό της ομάδας, Νίκο Ζαλίκα ο οποίος φόρεσε για πρώτη φορά τα μελανόλευκα, αλλά και στα έως τώρα αποκτήματα της ομάδας, Μιχάλη Ζαχαρόπουλο (22 ετών, Τσικλητήρας), Ορέστη Νικολόπουλο (26 ετών, Ομόνοια Αραδίππου), Άρη Μουστάκα (23 ετών, Πανθουριακός) και Φελίπε Γκόμες (28 ετών, Πανελευσινιακός).

Στο πρώτο προσκλητήριο βρέθηκαν και οι Βαγγέλης Χελάς και Νίκος Δημητρίου οι οποίοι βρίσκονται υπό δοκιμή και θα αποκτηθούν εφόσον ο Νίκος Ζαλίκας ανάψει το πράσινο φως.

Οι υπόλοιποι 14 που μαζί με τους προαναφερθέντες χειροκροτήθηκαν κατά την είσοδό τους από 30-40 οπαδούς των μελανόλευκων, ήταν οι Τσουλάκος, Κυριακόπουλος, Μπαστακός, Καντούτσης, Τσιγαρίδης, Ζώτος, Καλογερόπουλος, Μπεσσής, Μερκούρης, Λιόλιος, Γεωργιόπουλος, Νικολόπουλος, Σταματελόπουλος, Κουκούτσης.

Απόντες από την πρώτη ήταν οι Βασιλόπουλος, Σαραντόπουλος (υποχρεώσεις με την Εθνική Ενόπλων), Κουντάνης (απουσίαζε στο εξωτερικό) και Μπεγέτης ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

“Ο στόχος μας θα είναι πρωταγωνιστικός. Δεν είμαι άνθρωπος των λόγων και δεν μου αρέσουν τα ευχολόγια. Χρειάζεται δουλειά, όλοι μας να κάνουμε αυτό που πρέπει ώστε η ομάδα να αλλάξει κατηγορία. Θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση”, τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Ζαλίκας χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει τον αριθμό των μεταγραφών αλλά και τον χρονικό ορίζοντα που θα πραγματοποιηθούν. “Πρέπει να δω και να αξιολογήσω και το υπάρχον δυναμικό. Αυτό που χρειάζεται θα γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο κόσμος δεν Θα πρέπει να ανησυχεί γι’ αυτό”, κατέληξε ο Κατερινιώτης τεχνικός

Η Καλαμάτα Θα προπονείται το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο και το απόγευμα στο γήπεδο Μεσσηνιακού. Το Σάββατο θα δοθεί το πρώτο τεστ με αντίπαλο τον Απόλλωνα ενώ την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει φιλικό με τον Πανθουριακό.

περισσότερες φωτογραφίες στο sport365.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected