Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καβάλα, πρώτη προπόνηση σεζόν 2017/2018 (photos)

Επανεκκίνηση με στυλ… νεανικό κάνει φέτος ο ΑΟΚ, ο οποίος πραγματοποίησε χθες το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση. Νωρίτερα, ο νέος τεχνικός των «κυανολεύκων», Κώστας Ανυφαντάκης και οι ποδοσφαιριστές του έδωσαν το πρώτο ραντεβού της σεζόν στο «Ανθή Καραγιάννη», όπου παραβρέθηκαν και μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη, μιλώντας στους παίκτες, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί ο – προγραμματισμένος για χθες – αγιασμός.

Μετά από μια τριετία, όπου στο ρόστερ κυριαρχούσαν σημαντικά ονόματα και ο πρωταρχικός στόχος ήταν η άνοδος, φέτος το «καραβάκι» πηγαίνει με την μπάλα… χαμηλά και με «νέο αίμα» στο δυναμικό του.

Όπως αναφέρει το xronometro.com, οι παίκτες του ΑΟΚ πάτησαν… χορτάρι και «έριξαν» τα πρώτα χιλιόμετρα στο βοηθητικό του Περιγιαλίου, υπό τις οδηγίες των Ανυφαντάκη, Γουνελά και Σουμουλίδη.

Παρόντες όλοι οι νεοαποκτηθέντες, ενώ προπονήθηκε και ο τερματοφύλακας της Δόξας Δράμας, Βαγγέλης Παγκάκης, που αναμένεται να αποκτηθεί, καθώς κι ακόμη ένας νεαρός τερματοφύλακας, που τελεί υπό δοκιμή.

Επιπλέον, ο ΑΟΚ «φουλάρει» για σέντερ φορ, εξτρέμ και δυο πλάγιους μπακ, έπειτα από το «ναυάγιο» της μεταγραφής του δεξιού μπακ-χαφ, Γιάννη Καραμπά (έμοιαζε «καπαρωμένος», αλλά θα συνεχίσει πιθανότατα στον Ολυμπιακό Βόλου).

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο τεχνικός του ΑΟΚ, Κώστας Ανυφαντάκης, σημείωσε ότι «φέτος το μοντέλο του ΑΟΚ θα είναι διαφορετικό, μια νεανική ομάδα, που χρειάζεται πολλή δουλειά, πίστη και υπομονή. Θα γίνουν ακόμη 4 – 5 προσθήκες στο ρόστερ, άσχετα με την κατηγορία συμμετοχής της Δόξας Δράμας. Πιστεύουμε ότι η ομάδα θα αποκτήσει ταυτότητα, ενώ χρειαζόμαστε και τη στήριξη του κόσμου.

Πρέπει να πετύχει αυτό το μοντέλο. Είναι μονόδρομος για όλες τις ομάδες βάσει των οικονομικών προβλημάτων. Οι διαφορές είναι μεγάλες από την πρώτη φορά που ήμουν στον ΑΟΚ. Βεβαίως, η όρεξη είναι μεγάλη και υπάρχει πίστη αλλά και κίνητρο για τη δημιουργία μιας νέας ομάδας, που θα βάλει τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια».

φωτογραφίες στο proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected