Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Παλιγγίνης για τον “άσο”!

Ο Χρήστος Παλιγγίνης θα καθίσει και τη νέα σεζόν κάτω από τα δοκάρια του Τσικλητήρα Πύλου καθώς συμφώνησε με τον Τάσο Καραλή σε ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη περίοδο!

Ο 32χρονος τερματοφύλακας ήταν εκ των πρωταγωνιστών της πορείας του Τσικλητήρα στον πρώτο γύρο του περυσινού πρωταθλήματος αλλά στάθηκε άτυχος καθώς στο ξεκίνημα του 2017 υπέστη ρήξη χιαστών και τελικά οδηγήθηκε στο χειρουργείο χάνοντας την υπόλοιπη σεζόν.

Ο Παλιγγίνης είναι ο δεύτερος του ρόστερ που ανανεώνει με τον Τσικλητήρα μετά τον Άγγελο Γεωργιόπουλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα ακολουθήσουν κι άλλα ονόματα ενώ στο τέλος της εβδομάδας Θα γίνουν γνωστές και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις για τη νέα σεζόν.

“Η συνεργασία μας ήταν άψογη την προηγούμενη σεζόν και οφείλω να σημειώσω πως όλοι οι άνθρωποι του Τσικλητήρα μου συμπαραστάθηκαν στον τραυματισμό μου. Ιδιαίτερα ο Τάσος Καραλής ήταν δίπλα μου σ ότι χρειάστηκα για την επέμβαση και την αποκατάσταση στην συνέχεια. Τον ευχαριστώ, όπως και το Νίκο Κακαλέτρη που εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και για τη νέα σεζόν”, είπε στο sport365.gr ο Παλιγγίνης ο οποίος έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό δουλεύοντας εντατικά όλο αυτό το διάστημα με τον πρώην γυμναστή του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού, Βαγγέλη Μπέκα. “Ανυπομονώ να ξαναπώ στο γήπεδο με τον Τσικλητήρα. Ευελπιστώ να συμπληρωθεί σύντομα το ρόστερ και να ξεκινήσουμε δουλειά για τη νέα απαιτητική σεζόν”, καταλήγει ο έμπειρος τερματοφύλακας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected