Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

“Θωρακίζεται” ο Εθνικός Κλειδιού!

Ένα ακόμη σπουδαίο μεταγραφικό deal του Εθνικού Κλειδιού, που ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό ενόψει της νέας σεζόν στην Α2 Ερασιτεχνική.

Οι “κυανόλευκοι” ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Βασίλη Σερμπίνη, του ποδοσφαιριστή με καταγωγή από τα γειτονικά Τρίκαλα και που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην ΕΠΣ Μακεδονίας με τα χρώματα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου.

Ο 26χρονος (15/12/1990) μέσος επιστρέφει στην Ημαθία μετά την αποχώρηση του τον Γενάρη και ενώ διετέλεσε (με σπουδαία παρουσία) για πάνω από μία πενταετία στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Το Δ.Σ. του ΕΘΝΙΚΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία ακόμη σημαντική προσθήκη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο λόγος για τον Βασίλη Σερμπίνη, ο οποίος αγωνίστηκε το πρώτο μισό της περσινής χρονιάς στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και στην συνέχεια στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, ομάδα της Α1 κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Μακεδονίας.

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην οικογένεια του ΕΘΝΙΚΟΥ και του ευχόμαστε μία χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected