Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

ΑΟ Σελλάνων, πρώτη προπόνηση σεζόν 2017/2018 (photos+μεταγραφές)

Την “πρώτη” προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν που θα τον βρει στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (31/7) ο ΑΟ Σελλάνων.

Το προπονητικό τιμ (Καλογεράκης – Καραγιάννης – Ακρίβος), οι ποδοσφαιριστές και μέλη της διοίκησης έδωσαν το παρών στην έναρξη της προετοιμασία.

Μια πρώτη γεύση από την ομάδα του Προαστίου πήραν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Αναλυτικά οι νεοαποκτηθέντες:

Αρχοντής, Μετούσι, Κοντός, Κυριτσόπουλος, Τσιμουράκος, Φακίτσας, Ξανθόπουλος, (τελευταίο απόκτημα, μεσοεπιθετικός από ΑΟ Μυρίνης) Βουτσελάς, Γιαγιάκος, Μπακρατσάς, Κουρτίκης και Νικολάου.

Στις τάξεις των “κυανόλευκων” υπάρχει συγκρατιμένη αισιοδοξία πως η ομάδα αν και νεοφώτιστη θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Στην κερκίδα του γηπέδου Προαστίου βρέθηκαν και φίλοι της ομάδας δείχνοντας ότι θα στηρίξουν τη νέα προσπάθεια.

Από κει και πέρα, οι ρυθμοί των προπονήσεων, υπό τις οδηγίες του γυμναστή Αντώνη Καραγιάννη, όσο οι μέρες περνούν θα ανεβαίνουν αισθητά. Παράλληλα σύμφωνα με τη διοίκηση θα υπάρξει και νέα ενίσχυση με παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στη νέα κατηγορία.

περισσότερες φωτογραφίες στο karditsasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected