Ακαδημίες Ημαθίας

Οι εγγραφές στην Ακαδημία του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, το νέο τμήμα-φυτώριο και η προσθήκη της Μαρίας Στρίμπα στο τεχνικό επιτελείο!

Την έναρξη της διαδικασίας εγγραφών γνωστοποίησε με ανακοίνωση του ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας.

Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε τη δημιουργία τμήματος υποδομής για κορίτσια δημοτικού σχολείου, με στόχο να αποτελέσει στο μέλλον το φυτώριο του γυναικείου τμήματος ενώ στα αξιοσημείωτα είναι η προσθήκη της Μαρίας Στρίμπα (η παίκτρια με τις περισσότερες συμμετοχές με τη φανέλα του Αστέρα) στο τεχνικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής, μαζί με τους Γιάννη Σουλιώτη και Αθανάσιο Δεδίνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η έναρξη των προπονήσεων και εγγραφών των τμημάτων θα λάβει χώρα την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας σε ώρα που θα ενημερωθούν σε εκ νέου ανακοίνωση οι λιλιπούτειοι άσσοι της ομάδας μας.

Επίσης θα θέλαμε να πληροφορήσουμε το φίλαθλο κοινό ότι φέτος η ομάδα έχει προβεί στη σύσταση – δημιουργία τμημάτων υποδομής για κορίτσια δημοτικού σχολείου, τα οποία θα αποτελέσουν και το φυτώριο για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου μας που τη φετινή χρονιά θα αγωνισθεί στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Παράλληλα ο σύλλογος του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας έχει ολοκληρώσει τη συγκρότηση της προπονητικής ομάδας της ακαδημίας αναθέτοντας το ρόλο του Τεχνικού Συμβούλου – Υπευθύνου στο Κώστα Μουρτζίλα (προπονητή παιδικού τμήματος) καθώς και την ανάθεση των τμημάτων υποδομής (προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ, μπαμπίνο και κοριτσίων) στους προπονητές Σουλιώτη Ιωάννη, Δεδίνη Αθανάσιο, Στρίμπα Μαρία (αναμένεται η προσθήκη ενός ακόμα προπονητή).

Προπονητές τερματοφυλάκων οι Μυλώσης Αχιλλέας και Μήτσας Χαράλαμπος.

Την προσεχή χρονιά πρόκειται να λειτουργήσουν τα παρακάτω τμήματα και καλούνται όσα παιδιά επιθυμούν να αθληθούν να ενταχθούν στην οικογένεια του Συλλόγου.

1. Παιδικό τμήμα γεννηθέντες 2003 – 2004.

2. Προπαιδικό τμήμα γεννηθέντες 2005 – 2006.

3. Τμήμα τζούνιορ γεννηθέντες 2007 – 2008.

4. Τμήμα προτζούνιορ γεννηθέντες 2009 – 2010.

5. Τμήμα μπαμπίνι γεννηθέντες 2011 – 2012.

6. Τμήμα κοριτσίων δημοτικού σχολείου.

Το παιδικό τμήμα θα μετέχει στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας ενώ τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας θα μετέχουν στο πρωτάθλημα ακαδημιών Ημαθίας – Πέλλας – Πιερίας. Οι ημέρες και ώρες των προπονήσεων των τμημάτων υποδομής θα καθορισθούν από το υπεύθυνο της ακαδημίας Κώστα Μουρτζίλα και θα γίνει νεότερη ανακοίνωση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας :

Υπεύθυνος τμημάτων υποδομής Σπύρος Κωτσιαντής 6978894339

Τεχνικός σύμβουλος – υπεύθυνος Κώστας Μουρτζίλας 6973248854

Υπεύθυνος τύπου και ενημέρωσης Τσιάτσης Ιωάννης 6980904902”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected