Κατηγορίες
Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισόπαλο το ματς στο Καραϊσκάκη, δείτε τους πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού

Το 3-1 στο Βελιγράδι αποδείχθηκε χρυσαφένιο για τον Ολυμπιακό!

Οι πρωταθλητές, αν και προηγήθηκαν δις, άφησαν την Παρτίζαν να ισοφαρίσει, παρόλα αυτά πανηγύρισαν την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League και περιμένουν τον τελευταίο αντίπαλο πριν από τους ομίλους.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του και πήρε το εισιτήριο για τα play offs του Champions League σε ένα “Καραϊσκάκης” με αρκετό κόσμο, περίεργο για την εποχή, που δεν σταμάτησε να τραγουδά υπέρ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Είναι αλήθεια βέβαια πως οι ερυθρόλευκοι παρότι δεν κινδύνευσαν, αγχώθηκαν χωρίς λόγο και πήγαν να κάνουν το παιχνίδι… ροντέο. Ειδικότερα στο 86ο λεπτό ο Γιάνκοβιτς είχε την ευκαιρία να κάνει το 3-2, όμως αστόχησε μπροστά από τον Καπίνο.

η ανάλυση του αγώνα στο contra.gr

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάσι): Καπίνο, Κούτρης, Βούκοβιτς (Ζντιέλαρ 72′), Ρέτσος, Φιγκέιρας, Ρομαό, Οφόε, Φορτούνης (Σεμπά 69′), Μάριν (Σιώπης 87′), Καρσελά, Μπεν.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Τζούκιτς): Κλιάιτς, Βουλίτσεβιτς, Όστοϊτς, Τσίρκοβιτς, Μίλετιτς, Γιάνκοβιτς, Έβερτον, Γιέφτοβιτς (Κόσοβιτς 79′), Σουμά (Πάντιτς 65′), Ταουαμπά (Ίλιτς 86′), Τζούρτζεβιτς.

Οι πιθανοί αντίπαλοι

Ο Ολυμπιακός είναι ο ισχυρότερος των ισχυρών στα πλέι οφ των πρωταθλητών του Champions League. Οι “ερυθρόλευκοι”, χάρη στην εξαιρετική συγκομιδή των προηγούμενων χρόνων, έχουν 64.580 βαθμούς και για δεύτερο γύρο στα προκριματικά της διοργάνωσης των αστέρων, έχοντας ήδη αποκλείσει την Παρτίζαν, θ’ αντιμετωπίσουν αντίπαλο από το γκρουπ των αδυνάτων.

Μάλιστα το έργο τους απλουστεύθηκε από τη στιγμή που αποκλείστηκαν ομάδες όπως οι “ταύροι” της Ζάλτσμπουργκ, η Λέγκια από την Πολωνία (πρώην ομάδα του Μπέσνικ Χάσι) και η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ από τη Λευκορωσία.

ΙΣΧΥΡΟΙ

Ολυμπιακός (Ελλάδα) 64.580

Σέλτικ (Σκωτία) 42.785

Κοπεγχάγη (Δανία) 37.800

ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) 26.210

Μάριμπορ (Σλοβενία) 21.125

ΑΔΥΝΑΜΟΙ

Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν) 18.050

Αστάνα (Καζακστάν) 16.800

Ριέκα (Κροατία) 15.550

Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ) 10.875

Σλάβια Πράγας (Τσεχία) 8.135

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected