Γ Εθνική / Τοπικά

(Καλοκαιρινή προετοιμασία) Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 2-2 (photos)

Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έπαιξαν το πρώτο του δυνατό φιλικό στην φετινή προετοιμασία, αφού κοντραρίστηκαν μεταξύ τους το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Λευκόπετρας με το παιχνίδι τελικά να λήγει ισόπαλο με σκορ 2-2, και τους προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Όπως αναφέρει το thrakisports, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί στο 31′ όταν ο Παναγιώτης Τσορτανίδης έβγαλε μια σέντρα από δεξιά, και ο Χατζήπαππας με προβολή εκμεταλλευόμενος μια στιγμιαία αδράνεια στην άμυνα του Ορφέα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρούφου.

Οι δυο ομάδες, παρά τη πολύ ζέστη, αποφάσισαν να παίξουν δύο 45λεπτα, με μία επιπλέον διακοπή σε κάθε ημίχρονο για ένα λεπτό, ώστε να δροσιστούν οι παίκτες.

Ο Ορφέας έδειξε λίγο «έξω από τα νερά» του στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη ήταν αυτός που είχε τα ηνία του αγώνα. Η Δόξα, στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να σκοράρει άλλο ένα γκολ, όταν στο 68′ ο Σαμαράς πάτησε ωραία περιοχή από δεξιά, και με πλασέ νίκησε τον Αθανασίου για το 0-2.

Στο 71′ όμως η απάντηση των παικτών του Μπάμπη Χατζημεστή και του Παναγιώτη Καμαράκη ήταν άμεση, αφού μετά από μια παράλληλη πάσα του Τανζού, ο Λαζαρίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κορωνάκη για το 1-2. Τρία μόλις λεπτά αργότερα μάλιστα ο Μουμίν Ογλού πάτησε περιοχή, αλλά ανατράπηκε με τον διαιτητή υποδεικνύει πέναλτι.

Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Γιάννης Καραγκιόζης και με μια πολύ ωραία ψηλοκρεμαστή εκτέλεση, νίκησε τον Κορωνάκη για να φέρει το ματς και πάλι στα ίσα. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Ορφέα πήρε τα πάνω της, πίεσε ψηλά, αλλά τελικά αν και είχε ευκαιρίες κυρίως με τον Τανζού και τον Μουμίν Ογλού δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Το φιλικό αν και είναι από τα πρώτα για αμφότερες της ομάδας, έδωσε την ευκαιρία στους προπονητές των δύο ομάδων να βγάλουν σημαντικά συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν.

Συνθέσεις

Ορφέας Ξάνθης (Μπάμπης Χατζημεστής): Ρούφος, Καλλίδης, Καραγκιόζης Λ., Χακή Τζαμπάζ, Μαλαδένης, Τανζού, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Γ., Πασχαλάκης, Μουμίν Ογλού, Λαζαρίδης

Έπαιξαν και οι: Αθανασίου, Καρκατζάνης, Ζιγκολάρι, Χατζηπαππάς

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Σάκης Σκουλής): Βασιλείου, Παρασκευόπουλος, Τσορτανίδης, Αγγέλης, Μίλλερ, Ανυφαντάκης, Γάιδας, Χατζήπαππας, Γιαννακίδης, Πανουργιάς, Μαυρακης

Έπαιξαν και οι: Κορωνάκης, Πλασταράς Αλεξακούδης, Αμοιρόπουλος, Παππούς, Κούτρας, Δερμετζίδης, Μουρατίδης, Σαμαράς, Ανδρέου, Τζαμπάζης

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected