Γ Εθνική / Τοπικά

(Καλοκαιρινή προετοιμασία) Ταμυναϊκός – Απόλλων Ερέτριας 1-0

Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι έδωσαν Ταμυναϊκός και Ερέτρια στο Τσαρπάλειο γήπεδο Αλιβερίου παρουσία αρκετών φιλάθλων με τους δυο προπονητές να χρησιμοποιούν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους και να βγάζουν τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα.

Όπως αναφέρει το eviagoal, στο Α’ ημίχρονο οι ομάδες είχαν από δυο καλές στιγμές , οι γηπεδούχοι με τον Μαλισιόβα στο 20′ και τον Πατσατζόγλου στο 44′ και οι φιλοξενούμενοι με τον Τόρα στο 8′ και τον ίδιο παίχτη στο 17′ όταν πλάσαρε στο δεξί κάθετο δοκάρι στη μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου.

Στο Β’ ημίχρονο ο Ταμυναϊκός που κατέβασε διαφορετική εντεκάδα πίεσε περισσότερο έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 55′ όταν ο Κρόκος πλάσαρε από κοντά και ο Τόρα έκανε την απόκρουση του αγώνα και είχε καλή ευκαιρία στο 61′ όταν σουτ του Λαλάη απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κρόκος στο 86′ με κεφαλιά από κοντά μετά από συστημένη σέντρα του Πιλάτη έκανε το 1-0.

H σύνθεση του Ταμυναϊκού : 

Μητακίδης, Αναστασίου Β, Ρούσσος, Καρατζάς, Κοκκάλας, Πατσατζόγλου, Σταμέλος, Μαλισιόβας, Κούρτης, Ραμπαβίλας, Μήτρου. Έπαιξαν και οι. Δουλκερίδης, Μπάρδης, Ζαρίφης, Μάλλιος, Κικίδης, Πιλάτης, Αναστασίου, Μαντασάς, Λαλαϊ, Κρόκος, Καρατζάς, Λειβαδίτης, Κοντραζίου, Ποδαράς.

Απέκτησε Λαλαή

Το αμυντικό χαφ Αλέξανδρο Λαλαη απέκτησε ο Ταμυναϊκός, θωρακίζοντας ακόμα περισσότερο την άμυνα του.

Με εμπειρία και καλές παρουσίες ο Αλέξανδρος έχει φορέσει την περίοδο 12-13 την φανέλα του Παναιγιάλειου, την περίοδο 13-14 του ΑΟ Μυκόνου (Γ’ Εθνική), την περίοδο 14-15 του Ατρόμητου Πειραιά και του Αγ. Ιερόθεου, την περίοδο 15-16 ΑΟ Λεβάντε (Γ΄Εθνική), ενώ την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Κόρινθο που έκανε μια εξαιρετική χρονιά με 14 συμμετοχές και 10 γκολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected