Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΠΑΟ Βάρδας, πρώτη προπόνηση σεζόν 2017/2018

Η προγραμματισμένη έναρξη προετοιμασίας για τον ΠΑΟ Βάρδας έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της ομάδας. Μέσα σε πολύ καλό κλίμα αισιοδοξίας καθώς και βλέψεων ότι και η νέα σεζόν θα είναι πετυχημένη για την ηλειακή ομάδα της Βουπρασίας.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, στον ΠΑΟΒ έχει παραμείνει ο βασικός “κορμός” των πετυχημένων διοικητικών στελεχών των τελευταίων ετών, και συνεχίζει στον πάγκο στον πάγκο ο επίσης πετυχημένος, ντόπιος, Ηλίας Φωτόπουλος.

Ενώ ήδη προχώρησε ως τώρα σαφώς ικανοποιητικά ο αγωνιστικός σχεδιασμός, κάνοντας αρκετές ανανεώσεις αλλά και μεταγραφές, όπως επαναφέροντας τον Κώστα Κωνσταντινίδη, αποκτώντας τους Λιόση, Μελετίδη, Χούσα, Δημητρίου, και άλλες κινήσεις δημιουργίας του νέου ρόστερ.

Η πρώτη εικόνα λέει ότι η Βάρδα παραμένει μια συμπαγής κι οργανωμένη ομάδα, που αναμένται να εμφανιστεί και φέτος ισχυρή.

Στην “πρώτη”, μόνοι απόντες και δικαιολογημένοι, ο Νικολόπουλος που πριν λίγο καιρό τέλεσε το γάμο του στη Χίο (παρουσία, των στελεχών της διοίκησης, του τεχνικού και πολλών συμπαικτών του, που έκαναν το ταξίδι και παρευρέθηκαν), κι έχει λίγες μέρες παραπάνω άδεια ώστε να ενσωματωθεί από τη Δευτέρα, κι ο Ανδριέλος που είχε επίσης μια προγραμματισμένη απουσία εκτός Νομού και θα ενσωματωθεί τις αμέσως επόμενες μέρες.

Στο τεχνικό “τιμ” της ομάδας (μετά τους Φωτόπουλο, βοηθό τον Τσάμη και γυμναστή τερματοφυλάκων τον Κουτσούμπα) θα βρίσκεται παραμένοντας ο Γιώργος Βαγγελάκος και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας για την επέκταση της συνεργασίας τους. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: “Ο Γ. Βαγγελάκος θα παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο ως προπονητής στην ομάδα της ΒΑΡΔΑΣ 2015 (σ.σ. θυγατρική του ΠΑΟΒ κι αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία Ηλείας) και επιπλέον θα έχει και θα υπάρχει συνεργασία με όλα τα τμήματα ώστε να έχουμε τα επιθυμητά και τα καλύτερα αποτελέσματα στις ομάδες μας. Η διοίκηση του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ του εύχεται υγεία και επιτυχίες στο δύσκολο του έργο”.

Ο ΠΑΟΒ ευχαριστεί την εταιρία αθλητικής ένδυσης PLAYSPORT για το εξοπλισμό της ομάδας (με την οποία έχει ξεκινήσει συνεργασία).

Επίσης ευχαριστεί τον Δήμο (Ανδραβίδας -Κυλλήνης) για την βοηθειά του ως προς την ανακαίνιση και συντήρηση του Δημοτικού σταδίου της Βάρδας.

Οι «πράσινοι» έχουν πλέον ρόστερ με 20 ποδοσφαιριστές ως τώρα, ως εξής: Καπούταγλης, Κωνσταντινόπουλος, Λαδάς, Π. Πολίτης, Χούσα, Ανδριέλος, Σιδέρης, Δημητρίου, Κουργιαλάς, Γ. Πολίτης, Λιόσης, Μάζης, Νικολόπουλος, Ντόμας, Παλιάτσας, Καρούτης, Κωνσταντινίδης, Μελετίδης, Καλογερόπουλος, Ράλλης

Ήρθαν: Κώστας Κωνσταντινίδης (πέρυσι Παναχαική – Γ’ Εθνική), Αλέξανδρος Μελετίδης (πέρυσι Αστέρας Αμαλ. – Γ’ Εθνική), Ανδρέας Χούσα (πέρυσι Παναχαική, μέχρι Νοέμβριο – Γ’ Εθνική), Άγγελος Δημητρίου (πέρυσι Παναχαική – Γ’ Εθνική), Κων/νος Κουργιαλάς (πέρυσι Κουρτέσι – Α1 Ηλείας), Διονύσης Ράλλης (πέρυσι Ηλειακός Βαρθολομιού – Α1 Ηλείας), Δημήτρης Μάζης (πέρυσι Θύελλα Αιγίου – Α’ Αχαίας), Γιώργος Λαδάς (πέρυσι Κ20 Κέρκυρα), Αντώνης Λιόσης (πέρυσι Αστέρας Βλαχιώτη – Α’ Λακωνίας) 

Ανανέωσαν: Γιώργος Πολίτης, Περικλής Πολίτης, Νίκος Ανδριέλος, Ραφαήλ Σιδέρης, Θόδωρος Καρούτης, Δημήτρης Νικολόπουλος, Νίκος Ντόμας, Θανάσης Παλιάτσας, Θανάσης Κωνσταντινόπουλος, Κώστας Καπούταγλης, Θανάσης Καλογερόπουλος

Φιλικά ματς

Κατά την διάρκεια αυτής έχουν μέχρι τώρα οριστεί να γίνουν τα κάτωθι φιλικά παιχνίδια:

26/8 Σάββατο
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ – Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ

27/8 Κυριακή
Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ – ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ

30/8 Τετάρτη
ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ ΡΙΟΛΟΥ-Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ

2/9 Σάββατο
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪ́ΚΩΝ-Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ

6/9 Τετάρτη
Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

10/9 Σάββατο
ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ – Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ

Επίσης φιλικοί αγώνες θα υπάρξουν και στις ημερομηνίες 13/8 και 20/8 με αντιπάλους που δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί.

* Τέλος, το προσεχές διάστημα θα γίνουν δυο ακόμα μεταγραφικές προσθήκες στο ρόστερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected