Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp στην “πρώτη” του Μακροχωρίου (photos)

Έναρξη σεζόν για την ομάδα του Μακροχωρίου, που σήμερα (2/8) πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση για την περίοδο 2017/2018.

Η φιλοσοφία παραμένει ίδια και για τη χρονιά που έρχεται και η εικόνα που αντικρίσαμε στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου, μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Κανείς από τους 16 ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρόν, δεν ξεπερνά τα τα 20 χρόνια (με εξαίρεση τον Γιώργο Τσακαλίδη, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα), ενώ και οι προσθήκες που θα πραγματοποιηθούν θα είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

Παράλληλα, ετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη μη πρόσληψη του Κώστα Αραμπατζή στην τεχνική ηγεσία, η διοίκηση των “μελανόλευκων” επέλεξε τον Γρηγόρη Ηλιάδη για παίκτη-προπονητή ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία εύρεσης ενός γυμναστή, ο οποίος θα ενσωματωθεί στο τεχνικό τιμ.

Από τη χθεσινή πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν, απουσίασαν για διάφορους λόγους οι Νικόπουλος, Πίκος και Βλαχάβας ενώ όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ, τουλάχιστον 10 θα είναι οι προσθήκες που θα ακολουθήσουν.

πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις φωτογραφίες από την “πρώτη”

(λόγω τεχνικού προβλήματος, οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες για τους χρήστες του facebook)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected