Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θεσπρωτός, πρώτη προπόνηση σεζόν 2017/2018 (photos)

Η έναρξη προετοιμασίας του Θεσπρωτού για τη νέα αγωνιστική σεζόν, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (31/7) στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Αρχικά τελέσθηκε αγιασμός παρουσία ποδοσφαιριστών, τεχνικής ηγεσίας, διοίκησης, δημοτικής αρχής και φίλων της ομάδας.

Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση  υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μουρούτη, ο οποίος έκανε δηλώσεις στο theball.gr μετά το τέλος αυτής.

Ο κόουτς των “κιτρινόμαυρων” ανέφερε τα εξής:

“Πάνω απ’ όλα υγεία εύχομαι, να πάνε όλα καλά. Καλή αρχή να έχουν όλα τα παιδιά. Το κυριότερο φέτος για τον Θεσπρωτό είναι ότι από τα 17 παιδιά που ξεκινήσαμε σήμερα, τα 15 είναι Θεσπρωτοί και αυτό που η διοίκηση πάλεψε τόσο καιρό έγινε πλέον.

Ευχής έργο ήταν να έρθουν παιδιά από την Θεσπρωτία και ό,τι καλύτερο υπήρχε θέλω να πιστεύω ότι σήμερα είναι στο Θεσπρωτό. Τώρα από ‘κει και πέρα δεν σταματάμε θα ενισχυθεί και άλλο η ομάδα σε 2-3 θέσεις που πονάμε και μέχρι εκεί είμαστε καλά, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι 20-22 χρονών, πολύ ευχάριστο για έναν προπονητή να δουλέψει σωστά και να κάνουμε ότι καλύτερο για την χρονιά που μας έρχεται.”

Για τους στόχους της ομάδας:

“Οι στόχοι της ομάδας είναι πάντα υψηλοί με κυριότερο να σωθεί γρήγορα η ομάδα και ό,τι μπορούμε από τα δικά μας τα παιδιά να τα βοηθήσουμε για το κάτι καλύτερο να το κάνουμε.
Το παράδοξο είναι ότι ξεκινήσαμε με ένα δελτίο φέτος στο Θεσπρωτό με έναν ντόπιο και σήμερα στην ομάδα είναι 15 δελτία ντόπιοι και έπεται η συνέχεια.”

Στο theball.gr μίλησε και o πρόεδρος του Θεσπρωτού, Λεωνίδας Μάστορας.

“Η ομάδα μας ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία. Είναι μια καινούργια αρχή για μας, με νεαρούς παίκτες και ως επί το πλείστον από την περιοχή μας. Ο Θεσπρωτός θα ενισχυθεί κι άλλο, όπως βλέπετε υπάρχει ένας κορμός  και θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο. Να ευχηθούμε καλή χρονιά, υγεία ευτυχία σε όλα τα παιδιά και να παρακαλέσουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να μας ενισχύσει αν μπορεί, κατ΄ αρχάς με τα διαρκείας και με όποιο άλλο τρόπο μπορεί. Η προσπάθεια είναι καινούργια πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Το υλικό είναι καλό  και υπάρχει όρεξη. Η διοίκηση είναι μια γροθιά και συνεχίζουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι.”

Και όσον αφορά τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις ο πρόεδρος του Θεσπρωτού εξήγησε ότι θα γίνουν τουλάχιστον ακόμη πέντε μεταγραφές έμπειρων παικτών.

περισσότερες φωτογραφίες στο theball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected