Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Υπέρβαση με Λαμπρόπουλο!

Σίγουρα οι εποχές είναι δύσκολες ωστόσο αυτό δεν πτοεί τους ανθρώπους του Ηλυσιακού οι οποίοι δείχνουν την πρόθεση του να διώξουν τη μιζέρια των προηγούμενων χρόνων και να δημιουργήσουν ένα σύνολο ανταγωνιστικό και δυνατό σε όλες τις γραμμές.

Απόδειξη αποτελεί η απόκτηση του Γιώργου Λαμπρόπουλου, ενός ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου που η ποιότητα του είναι δεδομένη.

Όπως αναφέρει το Stoplekto, μετά από προσωπικές ενέργειες των κ. Λόη και Σαρλάνη που αποτελούν τους βασικούς χρηματοδότες του συλλόγου ο 32χρονος μέσος που θα ανεβάσεε κατακόρυφα το επίπεδο του συλλόγου έδωσε τα χέρια με την ομάδα του κέντρου. Με ποιότητα και επαγγελματικές συμμετοχές, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Λαμπρόπουλος θα προσδώσει εμπειρία και ποιότητα.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κυπριακή Αγία Νάπα ενώ έχει περάσει ακόμη από Νέα Σαλαμίνα, ΑΕ Λάρνακα ενώ από τη χώρα μας έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Αιγάλεω, Αχαρναϊκό, Χαϊδάρι, Λεβαδειακό σε επίπεδο Super League.

Με τις κινήσεις αυτές οι κ. Σαρλάνης και κ. Λόης δείχνουν οτι θέλουν να εφοδιάσουν το έμψυχο δυναμικό με τα κατάλληλα εργαλεία που θα ικανοποιήσουν τον Δημήτρη Παπασπύρου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected