Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απέκτησε Μυλωνά ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας, κράτησε Αργυρίου και Πιπιλιάρη!

Ολοκληρώνει σταδιακά το ρόστερ ενόψει της Γ Εθνικής ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας.

Οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν πριν λίγα λεπτά την απόκτηση του Γιώργου Μυλωνά από τον Διαγόρα Σεβαστής, έναν ποδοσφαιριστή που πέρασε ξανά από την Ημαθία και συγκεκριμένα από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Αλεξάνδρειας, παίρνοντας συμμετοχές και στην Α2 Ερασιτεχνική.

Ο 19χρονος (17/05/1998) επιθετικός, με καταγωγή από τον Εύρωπο Κιλκίς, ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στον Αστέρα και μάλιστα από αυτούς που έδειξαν μεγάλο ζήλο για διάκριση κάνοντας καθημερινά(!) το δρομολόγιο μέχρι το Νησί Ημαθίας. 

Το καλοκαίρι του 2012 συμμετείχε σε δοκιμαστικές προπονήσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη, ωστόσο η πολυπόθητη μεταγραφή δεν ήρθε και το επόμενο καλοκαίρι εντάχθηκε στο ΠΑΙΚΟ Γουμένισσας της ΕΠΣ Κιλκίς.

Το ταλέντο του όμως είχε ξεχωρίσει και το εντόπισε άμεσα η ΠΑΕ Ξάνθη, η οποία τον ενέταξε στο δυναμικό της Κ17 εκεί όπου παρέμεινε για δύο χρόνια.

Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Διαγόρα Σεβαστής, όπου ξεχώρισε με τις επιθετικές του αρετές.

Παράλληλα, η διοίκηση του Φίλιππου Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Δημήτρη Μπενίσκου (αδελφού του Μίμη) στο πόστο του Γενικού Αρχηγού, ενώ στην ομάδα παραμένουν οι Γρηγόρης Αργυρίου (θα αγωνιστεί και πάλι σε Εθνική κατηγορία μετά το 2013 με τον ΦΑΣ Νάουσα) και Κώστας Πιπιλιάρης, ο οποίος ήταν μέλος της ΑΕ Αλεξάνδρειας στη Δ Εθνική, τη σεζόν 2012/2013.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Α.Σ.Φ. Αλεξάνδρειας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου Μυλωνά από τον Διαγόρα Σεβαστής.

Ο 19χρονος επιθετικός με καταγωγή από το Κιλκίς, ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την περσινή χρονιά με την ομάδα της Πιερίας και η απόκτηση του από την ΠΑΕ Ξάνθη, αποδείχτηκε εξαιρετική κίνηση.

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο ΠΑΪΚΟ Γουμένισσας και στον Αστέρα Αλεξάνδρειας, από τον οποίο αποχώρησε το καλοκαίρι του 2013 για την ομάδα της περιοχής του.

Παράλληλα η διοίκηση του Α.Σ.Φ. Αλεξάνδρειας ανακοινώνει την πρόσληψη του Δημήτρη Μπενίσκου στο πόστο του Γενικού Αρχηγού, ενώ την ίδια ώρα προχώρησε και στην ανανέωση με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ.

Ο λόγος για τους Γρηγόρη Αργυρίου και Κώστα Πιπιλιάρη, οι οποίοι ξεκίνησαν δυναμικά την προετοιμασία και ο προπονητής μας εισηγήθηκε την παραμονή τους στο ρόστερ.

Ευχόμαστε σε όλους μια καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία και επιτυχίες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected