Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Η νέα “σελίδα” του Θοδωρή Βενετικίδη!

Νέα προοπτική, νέα σελίδα στην καριέρα του Ημαθιώτη γκολκίπερ, Θοδωρή Βενετικίδη!

Ο 16χρονος (20/02/2001) γκολκίπερ, με ύψος 1.91, ανακοινώθηκε πριν λίγα λεπτά από τον “Άγιαξ της Ηπείρου”, εκεί όπου προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο επίσης Ημαθιώτης Χρήστος Τσελιόπουλος.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, μετά την παρουσία του στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Βέροια και την πρόσφατη υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου, αντιμετωπίζει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και μάλιστα σε μια ομάδα που εμπιστεύεται τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τη υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας 3 ετών με τον 16χρονο τερματοφύλακα Θοδωρή Βενετικίδη.

Ο νεαρός τερματοφύλακας δήλωσε στο pasgiannina.gr: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΠΑΣ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τον Δ/ντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο και τον Προπονητή κ. Πετράκη γαι την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε μένα. Είχα κι άλλες προτάσεις να συνεχίσω την καριέρα μου αλλά η παρουσία του κ. Τσελιόπουλου εδώ και ο σεβασμός που τρέφω για τo έργο του έκαναν την επιλογή μου εύκολη. Με υγεία και με πολλή δουλειά πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας μου”.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΣ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντίνου επιθετικού, Τζόναθαν Ροντρίγκεζ

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας 2,5 ετών με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Jonathan RodrIguez.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μου δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστώ στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που έχει άλλωστε μια μεγάλη παράδοση σε ποδοσφαιριστές από τη χώρα μου. Θα κάνω τα πάντα για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας και να ικανοποιήσω όλους τους φίλους το

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected