Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp στην “πρώτη” του Αχιλλέα Νάουσας (photos+vid)

Στο Δημοτικό Γήπεδο Παναγιωπούλας ξεκινούν φέτος οι προσπάθειες του Αχιλλέα Νάουσας.

Εκεί θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της ομάδας, που…ξεσπιτώνεται και πάλι τόσο όσον αφορά τις προπονήσεις όσο και τους επίσημους αγώνες. Η προοπτική όμως του ΔΑΚ Νάουσας αποτελεί πρόκληση για την ομάδα των Καραμεταξά και Κοτζάμπαση, που θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε ένα σαφώς καλύτερο γήπεδο σε σχέση με αυτό των Λευκαδίων και αφετέρου να δώσουν τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους φιλάθλους να δουν από κοντά την ομάδα της πόλης.

Στη χθεσινή (3/8) πρώτη προπόνηση της σεζόν 2017/2018, έδωσαν το παρόν 25 ποδοσφαιριστές, δώδεκα εκ των οποίων είναι τα νέα αποκτήματα (δείτε ΕΔΩ). Σύσσωμη βεβαίως και η διοίκηση της ομάδας, που δίνει μεγάλο αγώνα για να μη λείψει τίποτε από το αγωνιστικό τμήμα ενώ αρκετοί ήταν και οι γονείς των νεαρών παικτών της ομάδας.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα φιλικά προετοιμασίας, εκεί όπου οι προπονητές θα διαπιστώσουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων ενώ παράλληλα θα συμπληρωθούν τα ελάχιστα πλέον κενά στο ρόστερ της ομάδας.

 

δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Παναγιώτη Καραμεταξά στην κάμερα του SportsUp

και ΕΔΩ τις φωτογραφίες από την “πρώτη”

(για τεχνικούς λόγους, οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες μόνο για τους χρήστες του facebook)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected