Γ Εθνική / Τοπικά

Η συνέντευξη του Ημαθιώτη ποδοσφαιριστή, Γιώργου Ρογγότη για τη μεταγραφή του στη Ρόδο

Για την έως τώρα πορεία της προετοιμασίας αλλά και τους στόχους του με τον Ιάλυσο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο News12.gr ο αμυντικός των «τοξοβόλων» Γιώργος Ρογγότης.

Ο παίκτης μίλησε με κολακευτικά λόγια και για τον προπονητή του Αλέξη Αλεξιάδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ημαθιώτης ποδοσφαιριστής:

Δυο λόγια για την έως τώρα προετοιμασία με τον Ιάλυσο.

«Σίγουρα κάθε προετοιμασία έχει τις δυσκολίες της. Οι θερμοκρασίες είναι υψηλές εδώ στο νησί. Εμείς δουλεύουμε πολύ και βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο,αν και έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας».

Γιατί επέλεξες να αγωνιστείς στον Ιάλυσο;

«Επέλεξα τον Ιάλυσο γιατί γνωρίζω ότι είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ καλή οργάνωση και οι άνθρωποι της διοίκησης μου έδειξαν πως με θέλουν πραγματικά».

Ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου;

«Οι στόχοι που έχει θέσει η ομάδα, ταυτίζονται απόλυτα με τους δικούς μου. Πρωταρχικός μου στόχος είναι να συμβάλω και εγώ σε αυτήν την προσπάθεια που κάνει η ομάδα και να δώσω τον καλύτερο μου ευατό ώστε να βοηθήσω τον Ιάλυσο να πετύχει τον στόχο του».

Πιστεύεις πως ο Ιάλυσος μπορεί να πετύχει τον στόχο της ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες;

«Θεωρώ πως ο Ιάλυσος μπορεί να πετύχει τον στόχο της ανόδου. Έχουμε καλούς παίκτες και με πολύ δουλειά και πίστη, πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Ποιά είναι η άποψη σου για τον Αλέξη Αλεξιάδη;

«Με τον κ. Αλεξιάδη συνεργάζομαι για πρώτη φορά και τον έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Είναι ένας προπονητής με μεγάλες φιλοδοξίες και μέλλον».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected