Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Τα έξι νέα αποκτήματα ο ΓΑΣ Κοπανού και η πρωτοβουλία της διοίκησης για προώθηση τριών παικτών από την Ακαδημία

Η παρουσία του SportsUp στη σημερινή προπόνηση του ΓΑΣ Κοπανού (θα δείτε αργότερα σχετικό ρεπορτάζ) έφερε και ειδήσεις σχετικά με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Παίκτες των “κιτρινόμαυρων” είναι από σήμερα τρεις που αγωνίστηκαν πέρσι στον Αριστοτέλη Νάουσας και συγκεκριμένα οι Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος (15 ετών, τερματοφύλακας), Μάριος Νόλτσης (15 ετών, δεξί μπακ) και Δημήτρης Δάιος (27 ετών, επιθετικός) αλλά και οι Μαρίνος Θεοδώρου (16 ετών, αμυντικός) από τον ΜΑΣ Βεργίνας , Χρήστος Πασλαμούσκας (17 ετών, μέσος) από Πλατάνη Πέλλας και Γιώργος Κοντσάδης (16 ετών, επιθετικός) από ΦΑΣ Νάουσα.

Παράλληλα, να σημειώσουμε εδώ την πολύ σημαντική πρωτοβουλία της διοίκησης, που στα πλαίσια της στήριξης και αλλαγής φιλοσοφίας που θέλει να επιβάλλει, αποφάσισε από τώρα και στο μέλλον να προωθούνται στο ανδρικό τμήμα 3-4 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αξιολογούνται κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και ανάλογα την πορεία σε αυτήν, θα ενσωματώνονται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Αυτοί που επιλέχθηκαν για φέτος είναι οι Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, Θωμάς Μάρκου και Σωτήρης Ορμανίδης οι οποίοι και θα μπουν στο μικροσκόπιο του Γιώργου Κουλακιώτη.

Ευχαριστήριο του ΓΑΣ Κοπανού στον Αριστοτέλη Νάουσας

Η διοίκηση του ΓΑΣ Κοπανού ευχαριστεί θερμά τον Βασίλη Αργυρίου και τον Αριστοτέλη Νάουσας για την διευκόλυνση στις μεταγραφές των Σιδηρόπουλου, Νόλτση και Δάιου στην ομάδα μας. 

Για μια ακόμη φορά, ο Αριστοτέλης Νάουσας αποδεικνύει πως τροφοδοτεί με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές τους συλλόγους της Ημαθίας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα αγωνίζονται στην ομάδα μας οι εν λόγω ποδοσφαιριστές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected