Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

(Καλοκαιρινή προετοιμασία) Ηρακλής Μαριτσών – Διαγόρας Ρόδου 0-2

Tο πρώτο τους φιλικό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έδωσαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Μαριτσών, ο τοπικός Ηρακλής και ο Γ.Σ. Διαγόρας.

Οι «κυανέρυθροι» ήταν αυτοί που επικράτησαν με σκορ 2-0 χάρη στα τέρματα που πέτυχαν ο Γιόνδης στο 11’ μετά από εκτέλεση φαουλ του Αντώνη Αθανασίου και ο Υφαντίδης στο 81’ μετά από γύρισμα του Βελέτη. Ο τελευταίος εντυπωσίασε με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας πως είναι ένα πολύτιμο γρανάζι στην μηχανή του Ανδρέα Σταύρου ενόψει Γ’ Εθνικής.

Ο Διαγόρας ήταν αυτός που ήλεγχε καθ’ όλη την διάρκεια τον ρυθμό του αγώνα, χωρίς ωστόσο να έχει την απαιτούμενη φαντασία στο παιχνίδι του. Δημιούργησε ορισμένες κλασικές ευκαιρίες όμως έπεσε επάνω σε έναν εξαιρετικό Χειμωνέττο, ο οποίος «κατέβασε τα ρολά».

Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής του Μιχάλη Πολιά παρουσίασε πολύ καλά στοιχεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε πως θα είναι ένας πολύ σκληρός αντίπαλος για όποια ομάδα επιχειρήσει να τον νικήσει.

το φιλμ της αναμέτρησης στο news12.gr

Η σύνθεση του Διαγόρα : Στεφανάκος, Χειμωνέττος, Τσαγκάρης, Βασιλείου, Βελέτης, Αθανασίου Π. Αθανασίου Α. Γεωργίου, Μπίσμαρκ, Ούγκο, Γιόνδης. Έπαιξαν και οι ( Σαμολαδάς, Τσουρούτης, Κόρλος, Υφαντίδης και Παπαδημήτρης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected