Κατηγορίες
Αθλήματα

Συγχαρητήρια επιστολή του «Εν Σώματι Υγιεί» στον Δήμο Νάουσας

Σας παραθέτουμε αυτούσια την συγχαρητήρια επιστολή προς τον Δήμο Νάουσας, που εστάλη σήμερα 4/8/2017 (Αρ.Πρωτ. 105/2017) από το «Εν Σώματι Υγιεί» για τα εγκαίνια της πρώτης Παιδικής Χαράς  κοινής χρήσης στην Ελλάδα.

Αναλυτικά :

“Με την παρούσα επιστολή, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, των μελών και των Αθλητών με Αναπηρίες του Αθλητικού Σωματείου Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού (ΑμεΑ) «Εν Σώματι Υγιεί» με έδρα της Βέροια, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας για την αξιέπαινη πρωτοβουλία σας να κατασκευάσει ο Δήμος σας την πρώτη Πανελλαδικά Πιστοποιημένη Παιδική Χαρά κοινής χρήσης από παιδιά όλων των κινητικών δυνατοτήτων.

Είναι μια προσπάθεια που προάγει Πολιτισμό και ελπίζουμε να βρει μιμητές και σε άλλες πόλεις και χωριά της περιοχής μας. Ευελπιστούμε η κίνηση αυτή να αποτελέσει εφαλτήριο, ώστε –επιτέλους- όλα τα παιδιά να αποκτήσουν ίσες ευκαιρίες φυσικής δραστηριότητας και αναψυχής.

Το Α.Σ. ΑμεΑ «Εν Σώματι Υγιεί» ως αθλητικός και πολιτιστικός φορέας ατόμων με αναπηρίες κίνησης της Βέροιας, αλλά και ολόκληρης της Ημαθίας, χαιρετίζει την πρωτοβουλία σας και δηλώνουμε αρωγοί της προσπάθειάς σας”.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected