Κατηγορίες
Football League

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Άρης – Βέροια 1-1 (photos)

Άρης και Βέροια τέθηκαν αντιμέτωποι την Κυριακή (6/8) σε φιλικό, που έγινε στα Τρία – Πέντε Πηγάδια.

Όπως αναφέρει το FL News, η ομάδα της Θεσσαλονίκης απείλησε στο 5′ με σουτ του Κάσσου, ενώ στο 8′ ο Μουμίν σημάδεψε το οριζόντιο με κεφαλιά. Στο 21′ ο Μαραγκός σκόραρε, αλλά ακυρώθηκε το τέρμα του για επιθετικό φάουλ στον Σοϊλεμέζογλου.

Η ομάδα της Ημαθίας (παρουσία αρκετού κόσμου όπως φαίνεται στη φωτογραφία που “ανέβασε” ο Τάσος Μωυσίδης) ήταν όμως αυτή που τελικά άνοιξε το σκορ, όταν στο 45’ ο Μπαστάνος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1). Στο περιθώριο του δεύτερου μέρους, ο Ρούνεϊ για τη Βέροια θα μπορούσε να γράψει το 0-2, αλλά το σουτ που έπιασε πήγε στο οριζόντιο. Ο Άρης ισοφάρισε στο 84′ με πέναλτι. Το κέρδισε ο Νέτο, ο ίδιος το εκτέλεσε και έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1).

Συνθέσεις

ΑΡΗΣ (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μαραγκός, Μπούρμπος, Μουμίν Ιντζόγλου, Μπργκάν, Κάσσος, Λώττας, Καπνίδης. Έπαιξαν στο δεύτερο μέρος οι: Αναγνωστόπουλος, Τσουμάνης, Σόουζα, Τζανακάκης, Νέτο, Νίκιτς, Παυλίδης, Κλιγγόπουλος, Μιλούνοβιτς, Πασάς, Ντάγκρας.

ΒΕΡΟΙΑ (Απ. Χαραλαμπίδης): Σοϊλεμέζογλου, Τσοντάκης, Δαμιανάκης, Καψάλης, Ουνγιαλίδης, Δόρης, Λάσκαρης, Ντόγος, Λίταινας, Μπαστάνος, Ιγνατίδης. Έπαιξαν και οι:  Τσιούφας, Τσιότρας, Πατσιαβούρας, Ζυγκερίδης.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected