Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

(Καλοκαιρινή προετοιμασία) Καλαμάτα – Απόλλων Πεταλιδίου 4-0 (photos)

Με τα γκολ να μπαίνουν όλα στο πρώτο ημίχρονο, η Καλαμάτα επικράτησε 4-0 του Απόλλωνα στο φιλικό “ξεμούδιασμα” των δυο ομάδων στο γήπεδο Μεσσηνιακού.

Μετά από 5 μέρες προπονήσεων και μάλιστα διπλών, ο Νίκος Ζαλίκας είδε τους “μελανόλευκους” για πρώτη φορά σε συνθήκες αγώνα, σ ένα τεστ που είχε σκοπό να πάρει μια πρώτη εικόνα του έμψυχου δυναμικού ώστε να προχωρήσει στην αξιολόγησή του.

Πέρα από τα νέα αποκτήματα που φόρεσαν για πρώτη φορά την φανέλα της Μαύρης Θύελλας (Φελίπε Γκόμες, Ορέστης Νικολόπουλος, Μιχάλης Ζαχαρόπουλος), στο φιλικό αγωνίστηκαν και δυο παίκτες που ήρθαν να δοκιμαστούν από ομάδες της Αττικής.

Πρόκειται για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό Τάσο Μπουγιούκο, φετινό Κυπελλούχο ΕΠΣΑ με την ομάδα των Σουρμένων και τον 19χρονο μπακ χαφ, Σταύρο Παπαδόπουλο που αγωνίζεται στον Πειραιά με τον ΑΟ Καραβά.

Το πρώτο (ανεπίσημο) γκολ της σεζόν για την Μαύρη Θύελλα πέτυχε ο Τσουλάκος στο 20′ μετά από κάθετη του Κουντάνη ενώ από φάουλ του Τσουλάκου ο Μπουγιούκος με κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 27′.

Τρία λεπτά αργότερα ο Βασιλόπουλος με ατομική ενέργεια νίκησε τον Μπαχράμη (3-0) ενώ ο ίδιος μετά από κάθετη του Καλογερόπουλου στο 35′ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Η Καλαμάτα στα δυο 40λεπτα (σφύριξαν οι Μάνα και Κατσούλης) χρησιμοποίησε δυο διαφορετικές 11άδες.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Γκόμες (Κυριακόπουλος), Καλογερόπουλος, Ορέστης Νικολόπουλος, Μπουγιούκος, Λιόλιος, Νίκος Νικολόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κουντάνης, Βασιλόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσουλάκος. Στο β’ έπαιξαν και οι Μπεσσής, Κουκούτσης, Γεωργιόπουλος, Σαραντόπουλος, Μερκούρης, Χελάς, Καντούτσης, Μπαστακός, Σταματελόηουλος. Δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Μουστάκας και Δημητρίου εξαιτίας μικροτραυματισμών.

δείτε φωτογραφίες στο sport365.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected