Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Ρήγας Φεραίος – Μαγνησιακός 1-0 (photos)

Το τεχνικό δίδυμο των Κυανόλευκων, Σπαθής – Αλεξίου, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους (συμ)παίκτες που είχε στη διάθεσή του, σε υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές (Τρελόπουλος, Οικονόμου, Γκατής) καθώς και σε εφήβους της ομάδας. Μοναδικός απόντας ο Θανάσης Καναβός λόγω μικροτραυματισμού.

Σίγουρα, όσοι βρέθηκαν σήμερα (5/8) το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου αυτό που θα θυμούνται είναι η υψηλή θερμοκρασία αλλά κυρίως το γκολ του Χρήστου Τζέκα, ο οποίος σκόραρε με ψαλιδάκι στη φιλική νίκη (1-0) των “Κυανόλευκων” επί του Μαγνησιακού με τον 20χρονο φορ να βρίσκεται προ των πυλών του Βελεστίνου ώστε να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης.

Την ευκαιρία για το πρώτο “ξεμούδιασμα” είχανε σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ρήγα Φεραίου ύστερα από πέντε μέρες προετοιμασίας. Υπό αρκετή ζέστη, οι Κυανόλευκοι που ετοιμάζονται για την πέμπτη σερί χρονιά στη Γ’ Εθνική, επικράτησαν 1-0 του Μαγνησιακού σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Βελεστίνο, δημιουργώντας φάσεις, αναπτυσσόμενη κυρίως από τα άκρα, και κινδυνεύοντας… συγκεκριμένες φορές.

Ωστόσο είναι πολύ νωρίς ώστε να βγάλουμε γενικά συμπεράσματα, ιδιαίτερα σε έναν αγώνα περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα και δοκιμών.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο mousikovagoni.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected