Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Και πάλι “κιτρινόμαυρος” ο Θοδωρής Δημούλτσης

Μια ακόμη σημαντική προσθήκη για τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, που ανακοίνωσε πριν λίγο την απόκτηση του Θοδωρή Δημούλτση.

Ο 32χρονος (30/06/1985) επιθετικός επιστρέφει και πάλι στους “κιτρινόμαυρους”, με τον οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 2015/2016 στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής με 7 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ανήκε στο δυναμικό του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α1, σεζόν που επίσης έφτασε στα 7 γκολ.

Παλαιότερα θήτευσε μεταξύ άλλων σε ΓΑΣ Κοπανού, Νηρέα Βέροιας και Θύελλα Σταυρού,

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Μεταγραφή “αεροδρομίου” πραγματοποίησε ο πρόεδρος Κώστας Μουρτζίλας καθώς με προσωπική του πρωτοβουλία και μετά από συζήτηση με τον Γιάννη Χατζηαθανασίου, έντυσε και πάλι τον Θοδωρή Δημουλτση στα κιτρινόμαυρα! Ο έμπειρος επιθετικός θα είναι η αιχμή του δόρατος στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας.

Η διοίκηση του Άρη Π.Σκυλιτσίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Θοδωρή Δημούλτση από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγ.Μαρίνας! Μετά από ένα χρόνο επιστρέφει και πάλι στην ομάδα μας για να προσθέσει ποιότητα, ταχύτητα και ποδοσφαιρικό ήθος. 

Καλοσωριζουμε τον Θοδωρή στην οικογένεια του Άρη Π.Σκυλιτσίου και του ευχόμαστε μια μαγευτική χρόνια γεμάτη επιτυχίες”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected