Γ Εθνική / Τοπικά

Πανθηραϊκός, πρώτη προπόνηση σεζόν 2017/2018 (photos). Τι ισχύει με Ρεπετσά

Ξεκίνησαν τα βάσανα για την ομάδα του Πανθηραϊκού, αφού πριν λίγο είχαμε την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση των νησιωτών για τη νέα χρονιά επί Αθηναϊκού εδάφους.

Παρουσία του προπονητή, Γιώργου Αρχοντάκη και του γυμναστή, Θανάση Διγγελίδη, οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν σε ήπιους ρυθμούς με δεδομένο ότι σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα προπόνησης, με τα μεταγραφικά αποκτήματα να ακολουθούν το πρόγραμμα της προπόνησης πλην του Καμπόσου που θα μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς τις επόμενες ημέρες.

Από την πρώτη προπόνηση απουσίασε δικαιολογημένα ο Ντέμης Ζώνας που βρίσκεται σε αποθεραπεία μετά από μικροεπέμβαση που είχε κάνει. 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης όπως και ασκησιολόγιο με μπάλα, με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες να δείχνουν αρκετή διάθεση προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σύνολο ανταγωνιστικό.

φωτογραφίες και βίντεο με δηλώσεις στο sportcyclades.gr

Πλησιάζει ο Ρεπετσάς

Πολύ κοντά στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Θανάση Ρεπετσά βρίσκεται η ομάδα του Πανθηραϊκού, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί ο παίκτης.

Ο 34χρονος Αγρινιώτης στόπερ, έχει μεγάλη εμπειρία και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα της Σαντορίνης.

Στο παρελθόν, ο Ρεπετσάς έχει αγωνιστεί σε Παναιτολικό, Πανηλλειακό, Θύελλα Πατρών, ΠΑΟ Βάρδας, Πλατανιά, Ηρακλή Ψαχνών, Νίκη Βόλου, Λαμία, Τρίκαλα, Αχαρναϊκό και Καλλονή, απ’ όπου και αποκτήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρεπετσάς δεν θα αποτελέσει τη τελευταία μεταγραφή του Πανθηραϊκού, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που απασχολούν τη διοίκηση του συλλόγου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected