Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πάπι Κουρούμα ο εκλεκτός!

Ένα πολυεργαλείο στη μεσαία γραμμή πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, ο οποίος μπαίνει στην τελική ευθεία ενίσχυσής του εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Όπως αναφέρει το sportlesvos, η διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε με τον Πάπι Κουρούμα, που μετέβη στη Λέσβο και υπέγραψε το βράδυ της Κυριακής, παρουσία του Αντιπροέδρου του Διαγόρα Γιώργου Μακρογιάννη και του Τεχικού Διευθυντή Μιχάλη Δελάγα, αποτελώντας έτσι τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση της ομάδας στην καλοκαιρινή περίοδο, μετά τον Στρατή Σαλταμάρα.

Πρόκειται για 28χρονο αμυντικό μέσο, που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και σε πιο ελεύθερο ρόλο στη μεσαία γραμμή, με εμπειρία από τη Γ’ Εθνική, αφού πέρυσι έπαιξε στον Παναργειακό, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, μετρώντας 14 συμμετοχές. Μάλιστα αγωνίστηκε και απέναντι στον Αιολικό, στην ήττα των Μυτιληνιών με 1-0 στο Άργος.

Ο Πάπι Κουρούμα Μοχαμάντ, όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του, κατάγεται από τη Γουινέα της Δυτικής αφρικής και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στη χώρα μας, έχοντας συνεργαστεί ξανά με τον Χρήστο Πελέκη στον ΑΟ Σύρου τη σεζόν 2012-13.

Νωρίτερα είχε φορέσει τις φανέλες του Ακράτητου και του Θρασύβουλου, ενώ μετά τις Κυκλάδες έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τις μικρές κατηγορίες της Γαλλίας, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί πέρυσι στο πρώτο μισό στον Καραβά, ομάδα στην Α’ ΕΠΣ Πειραιά και ακολούθως στον Παναργειακό με εξαιρετικές εμφανίσεις.

Θα αποτελέσει μάλιστα τον πρώτο Αφρικανό ποδοσφαιριστή στην ιστορία του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει και άλλες μεταγραφές εκτός νησιού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected