Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η πρώτη κούπα της χρονιάς στην Άρσεναλ! Δείτε τον νέο τρόπο διαδικασίας των πέναλτι

Η Άρσεναλ νίκησε στα πέναλτι 4-1 την Τσέλσι στο Community Shield (1-1 κανονικός αγώνας), με τους πρωταθλητές να αστοχούν σε δύο σερί προσπάθειες με τους Κουρτουά και Μοράτα, στο νέο σύστημα διεξαγωγής.

Με τρόπαιο άρχισε η σεζόν για την Άρσεναλ, η οποία επικράτησε με 4-1 στα πέναλτι της Τσέλσι στο Community Shield του “Γουέμπλεϊ”. Οι “κανονιέρηδες” ισοφάρισαν στο 82′ με τον Σέαντ Κολάσινατς το γκολ του Βίκτορ Μόουζες, ένα λεπτό μετά από την αποβολή του Πέδρο και οι “μπλε” πλήρωσαν στα πέναλτι την αστοχία των Τιμπό Κουρτουά και Άλβαρο Μοράτα, εκτελώντας με το νέο σύστημα διεξαγωγής.

Οι δύο προπονητές άρχισαν τη σεζόν με τη διάταξη με την οποία τελείωσαν την προηγούμενη, ένα 3-4-2-1 το οποίο εφάρμοσαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες επίσης της προηγούμενης σεζόν, με μοναδική εξαίρεση τον Αλεξάντρ Λακαζέτ, που βρέθηκε στην κορυφή της επίθεσης της Άρσεναλ αντί του Ολιβιέ Ζιρού.

το φιλμ της αναμέτρησης στο Sport24

Συνθέσεις

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Χόλντινγκ, Μέρτεζακερ (32′ Κολάσινατς), Μονρεάλ, Μπεγερίν, Ελνενί, Τσάκα, Όξλεϊντ Τσέιμπερλεϊν, Ιγουόμπι (67′ Γουόλκοτ), Γουέλμπεκ (87′ Νέλσον), Λακαζέτ (66′ Ζιρού)

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Μόουζες, Φάμπρεγας, Καντέ, Αλόνσο (79′ Ρίντιγκερ), Γουίλιαν (82′ Μουσοντά), Πέδρο, Μπατσουαγί (74′ Μοράτα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected