Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Δύο ακόμη μεταγραφές από τη…γειτονιά για τη Νέα Γενεά Νικομήδειας!

Οι μεταγραφές των Κώστα Παγγούρα, Λάζαρου Μουρατίδη και Γιώργου Μανιόπουλο από τον Ατρόμητο Διαβατού (επιπροσθέτως του Λάκη Σταυρίδη από τη Θύελλα Σταυρού) δεν θα είναι οι μόνες για τη Νέα Γενεά Νικομήδειας!

Η ομάδα του Μπάμπη Πετρίδη απέκτησε τους Αλέξανδρο Δαλήγκαρο και Θωμά Λιλιόπουλο, δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια στη γειτονική ομάδα (ειδικά ο δεύτερος μετρά πάνω από μια πενταετία) και μάλιστα αμφότεροι έχουν ένα σπουδαίο χαρακτηριστικό : είναι αριστοπόδαροι, μπορούν να παίξουν σε όλη την πλευρά και έχουν πολύ καλά “στημένα”.

Ο πρώτος είναι 27 ετών (27/09/1989), αγωνίζεται τόσο στα αριστερά στα χαφ όσο και σε όλες τις θέσεις του κέντρου αν απαιτηθεί, ενώ προηγούμενη ομάδα του ήταν ο ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Ο Θωμάς Λιλιόπουλος είναι 26 ετών (08/02/1991), κυρίως αριστερός χαφ και επίσης προέρχεται από την ομάδα της γειτονικής Κουλούρας.

Οι μεταγραφές της Νέας Γενεάς δεν σταματούν εδώ, καθώς στα…σκαριά είναι και δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που θα “γεμίσουν” τα κενά στο ρόστερ της ομάδας, που ενισχύεται σημαντικά ενόψει της σεζόν στην Α1 Ερασιτεχνική

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected