Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Αυτός είναι ο…φύλακας άγγελος του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας!

Έναν γκολκίπερ με θητεία σε Γ Εθνική και μάλιστα με σημαντικές αγωνιστικές παραστάσεις, προστίθεται και επίσημα στο ρόστερ του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

Ο λόγος για τον Σταύρο Καϊσίδη, που αγωνίστηκε πέρσι στη Νίκη Καλής, με την οποία είχε μια αξιόλογη παρουσία τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και ομαδικό.

Ο 25χρονος (02/11/1991) υψηλόσωμος πορτιέρο, κατάγεται από το Λουτροχώρι Πέλλας και στο παρελθόν έχει διατελέσει με μεγάλη επιτυχία σε Μέγα Αλέξανδρο Αρσενίου, ΑΟ Γέφυρας Άρτας, Πανλευκάδιο, Θεσπρωτό, Πίνδο Κόνιτσας, Προοδευτική Περάματος και Αριστοτέλη Λουτροχωρίου.

Μάλιστα, συμμετέχει από την αρχή στην προετοιμασία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου τον κατέγραψε ο φακός του SportsUp (δείτε στο τέλος του άρθρου τη φωτό)

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Από την γειτονική Σκύδρα θωράκισε τα γκολπόστ ο Μέγας Αλεξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας μιας και απέκτησε τον υψηλόσωμο (1,95 ) πορτιέρο Σταύρο Καισίδη. Ο 25 χρόνος τερματοφύλακας, με καταγωγή από το Λουτροχώρι του Νομού Πέλλας, έχει εμπειρίες και παραστάσεις από την Γ΄εθνικη, καθώς έχει φορέσει την φανέλα ομάδων που αγωνίσθηκαν σε αυτά τα γήπεδα. 

Συναντήθηκε πριν ένα μήνα στην Σκύδρα με τον πρόεδρο κ Καλαιτζίδη Ανδρέα και συμφώνησαν να φορέσει την φανέλα του Μέγας Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας την περίοδο 2017-18.

Ο ποδοσφαιριστής συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων από την πρώτη μέρα έναρξη της προετοιμασίας του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας. 

Ο ύψους 1,95. γκολκίπερ, έχει αγωνισθεί στο παρελθόν στον Αριστοτέλη Λουτροχωρίου (4 χρόνια),Πέραμα ,Πίνδος Κονιτσας Δ΄ εθνική Θεσπρωτός Ηγουμενιτσας, Γ΄ εθνική ,Πανλευκάδιος Λευκάδας,Γέφυρα Άρτας ,Μέγας Αλέξανδρος Αρσενίου

Την περυσινή περίοδο αγωνίσθηκε στην Νίκη Καλής και την Α1 της Ε.Π.Σ.Πελλας. Ο Σταύρος Καισίδης, θέλει να πανηγυρίσει και με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας πολλές επιτυχίες.

Ο Πρόεδρος και η διοίκηση και του Μέγα Αλέξανδρου τον καλωσορίζει στη ομάδα και του εύχεται επιτυχίες με την ομάδα της Αγίας Μαρίνας και μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected