Super League 1

Αλλαγή – εξπρές στον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Μπορεί να μην…έσπασε το ρεκόρ του Μπερέτα που παρέμεινε στον πάγκο του ΠΑΟΚ για κάτι λιγότερο από 40 μέρες, ο Αλεκσάνταρ Στανόγιεβιτς όμως δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει ούτε καν το δίμηνο!

Ο Σέρβος προπονητής απολύθηκε και επίσημα από τον “δικέφαλο”, ο οποίος βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του που δεν είναι άλλος από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο πρώην προπονητής της Ξάνθης έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Πετρολούλ Πλοέστι, Ελ Τζαΐς, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Μπρασόφ αλλά και στην Εθνική Ρουμανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόφασή της για αλλαγή προπονητή. Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς είναι ένας καλός προπονητής, αλλά όχι αυτός που χρειάζεται η ομάδα στην παρούσα φάση. Σ΄αυτή την κοινή απόφαση κατέληξαν η Διοίκηση και ο Αθλητικός Διευθυντής του Συλλόγου, οι οποίοι αναλαμβάνουν και την πλήρη ευθύνη, απόφαση που τελικά αποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης.

Την δεδομένη χρονική στιγμή η ιδανική λύση είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου , ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα. Γνωρίζει το πρωτάθλημα, ήταν εξ αρχής στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων με το τέλος της προηγούμενης σεζόν και έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους υψηλότερους στόχους.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected