Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Με Πέτκο συνεχίζεται η ενίσχυση στην Ποντιακή Νεολαία Αράχου (+δηλώσεις)

Έναν ποδοσφαιριστή με ξεχωριστή παρουσία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην ΕΠΣ Μακεδονίας, απέκτησε η Ποντιακή Νεολαία Αράχου.

Ο λόγος για τον Μάριο Πέτκο (στη φωτ. με τον Γενικό Αρχηγό των “μπλαουγκράνα”, Παντελή Πετρίδη), που αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Επανομής, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Α1 Ερασιτεχνικής και ταυτόχρονα την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία.

Ο 21χρονος (12/11/1996) μεσοεπιθετικός (με θητεία στον Απόλλων Αρναίας και στα τμήματα υποδομής Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ) είχε 9 τέρματα με τους πρωταθλητές (72 βαθμοί για την ομάδα του έναντι 63 του Μαραθώνα) και πρόσφατα αγωνίστηκε στο πρώτο ανεπίσημο φιλικό της ομάδας με τον Ολυμπιακό Λουτρού όπου φανέρωσε πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας

Δείτε τι δήλωσε ο ίδιος στο erasitexnika.gr :

«Συνάντησα ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, ενώ και η διοίκηση μου έδειξε ότι είναι κοντά στους αθλητές σε ότι αυτοί χρειαστούν. Μεγάλο ρόλο στο να επιλέξω τον Άραχο έπαιξε το γεγονός ότι οι άνθρωποι του έδειξαν μεγάλη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Από την πλευρά μου υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους μου Ιορδάνη Κεστελίδη και Ηλία Μυλωνά που ήταν δίπλα μου καθ’ όλη τη διαδικασία και συνέβαλαν τα μέγιστα στην ολοκλήρωση της μεταγραφής μου».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, η διοίκηση της ομάδας φέρεται πολύ κοντά σε έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά (για μια ακόμη φορά…) στο πρωτάθλημα για τους “μπλαουγκράνα” κι αν όλα πάνε καλά, τότε η συγκεκριμένη κίνηση θα συγκαταλέγεται στις top 5 της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας για το φετινό καλοκαίρι…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected