Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Θα μπορούσε να είναι Πρωταπριλιάτικο, αλλά ο Μιγκέλ Πέδρο θα αγωνιστεί στην Αλεξάνδρεια! (vid)

Μία μεταγραφή που κάλλιστα θα μπορούσε να συγκριθεί με αρκετές της φετινής Super League, ανακοινώνει ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, η νεοσύστατη ομάδα, μετά την μεταβίβαση του ΑΦΜ του Διαγόρα Σεβαστής και τη μετονομασία της από την τέως πλέον ΑΕΑ, ταράσσει τα μεταγραφικά…νερά της Γ Εθνικής, φέρνοντας (ξανά) στην Ελλάδα έναν ποδοσφαιριστή με 332 επαγγελματικές συμμετοχές σε διάφορα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, αλλά και 21 τέρματα στο ενεργητικό του.

Ο λόγος για τον Μιγκέλ Πέδρο (Miguel António Teixeira Ferreira Pedro όπως είναι το πλήρες όνομα του), ο οποίος γεννήθηκε στις 6/11/1983 στο Οπόρτο της Πορτογαλίας. 

Ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο υπήρξαν διθύραμβοι στο ξεκίνημα της καριέρας του από τα τμήματα υποδομής της Σαλγκέιρος, ωστόσο η μεταγραφή για μια μεγάλη ομάδα της Πορτογαλίας (παρά τις φήμες για την γενέτειρα Πόρτο) δεν ευοδόθηκαν.

Το καλοκαίρι του 2002 πήρε “προαγωγή” για την ανδρική ομάδα της Σαλγκέιρος, με την οποία κατέγραψε τις πρώτες επαγγελματικές συμμετοχές και το 2004 ήρθε η πρώτη μεταγραφή και συγκεκριμένα για την Ντεπορτίβο Άβες.

Ακολούθησε η Ακαντέμικα Κοΐμπρα και το 2010 ήρθε η εξαιρετική πρόταση της Ανόρθωσης (τριετές συμβόλαιο και 100.000 ευρώ στην πορτογαλική ομάδα), στην οποία όμως παρέμεινε 6 μήνες, για να δοθεί δανεικός στον Ερμή Αραδίππου, εκεί όπου αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2011.

Τότε καταγράφηκε και η πρώτη του επιστροφή στην πατρίδα και συγκεκριμένα για λογαριασμό της Φειρένσε (βοήθησε σημαντικά στην άνοδο της ομάδας) και το 2012 πραγματοποίησε την καλύτερη επιλογή της καριέρας του, φορώντας τη φανέλα της Βιτόρια Σετούμπαλ.

Εκεί παρέμεινε τρία χρόνια, κατέγραψε 77 συμμετοχές και δύο τέρματα ενώ φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. 

δείτε βίντεο με τα κατορθώματα του ΕΔΩ

Το 2015 ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας, μιας και η Παναχαϊκή ήταν αυτή που κατάφερε να αποσπάσει το “ΟΚ” και στη Football League της σεζόν 2015/2016, είχε 26 συμμετοχές και 3 γκολ

Την περσινή σεζόν έπαιξε και πάλι στη χώρα του, αυτή τη φορά για τη Φρεαμούντε, έχοντας συνολικά 28 αγώνες στο ενεργητικό του και δύο τέρματα.

Είναι διεθνής με την U20 της Πορτογαλίας ενώ στην ηλικία των 14 ετών εντάχθηκε και στην ιστορική Μποαβίστα.

Απομένει η επίσημη ανακοίνωση, η οποία εκτός απροόπτου θα εκδοθεί αύριο Παρασκευή, ενώ ο παίκτης αναμένεται στη χώρα μας το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 16/8

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected