Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από την ΑΕΛ στον Ρήγα Φεραίο!

Κι επίσημα παίκτης των “κυανόλευκων” είναι πλέον ο 20χρονος επιθετικός Χρήστος Τζέκα που συμμετείχε από το ξεκίνημα στην προετοιμασία του Ρήγα σκοράροντας και το μοναδικό γκολ με όμορφο ψαλιδάκι στο πρώτο φιλικό με το Μαγνησιακό.

Η διοίκηση του ΑΣ Ρήγας Φεραίος ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόκτηση του νεαρού και εξελίξιμου ποδοσφαιριστή ο οποίος προσδίδει ακόμα πιο νεανική νότα στο ρόστερ που χτίζεται δίνοντας παράλληλα περισσότερες λύσεις στην επίθεση. Πλέον, οι Βελεστινιώτες κοιτούν για την απόκτηση ενός μέσου που θα μπορεί να προσφέρει τόσο ανασταλτικά αλλά και στον τομέα της δημιουργίας καθώς κι ενός εξτρέμ. Οι όποιες εξελίξεις ωστόσο μάλλον μετατίθενται για μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Όπως αναφέρει το mousikovagoni, ο Τζέκα αγωνιζόταν στο Νέο Περιβόλι από όπου τον πήρε πέρυσι η ομάδα Κ-20 της ΑΕΛ που ανακάλυψε την εκτελεστική του δεινότητα. Είναι από το Μεγάλο Μοναστήρι, Αλβανικής καταγωγής, με τον 16χρονο αδερφό του Αουρέλ να συμμετέχει επίσης στην προετοιμασία της ομάδας. Ο Τζέκα δεν είναι άγνωστος στην τοπική κοινωνία καθώς ήρθε σχολείο στο Βελεστίνο ενώ είχε περάσει και από την Ακαδημία των Κυανόλευκων. Οι θετικές εντυπώσεις που άφησε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας οδήγησαν τους ανθρώπους της ομάδας στο να τον επιλέξουν ως κομμάτι του παζλ για την ερχόμενη περίοδο. Απλώς, τελικά, η επικύρωση της απόκτησής του ήρθε λίγο πιο αργά από το αναμενόμενο.

Ακόμα, από το Ρήγα Φεραίο έγινε γνωστό πως το προγραμματισμένο για τις 29 Αυγούστου φιλικό με το Βόλος Ν.Π.Σ. στο Βελεστίνο ακυρώνεται καθώς, όπως έγινε γνωστό, η ομάδα του Βόλου μία μέρα μετά θα δώσει φιλανθρωπικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Έτσι, οι δύο προπονητές Σπαθής – Αλεξίου είναι και σε αναζήτηση νέου αντιπάλου τη στιγμή που η προετοιμασία συνεχίζεται καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο με την επόμενη εντός έδρας φιλική αναμέτρηση με τον Εθνικό Πειραιώς να έχει οριστεί για την Κυριακή (13/8 – 17:30).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρήγα Φεραίου:

“Ενισχύει την επιθετική της γραμμή η ομάδα μας με την απόκτηση του 20χρονου Χρήστου Τζέκα που αγωνιζόταν στην Κ20 της ΑΕΛ.

Η οικογένεια του Ρήγα Φεραίου καλωσορίζει τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή  και του εύχεται κάθε ευτυχία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected