Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από τον Αγροτικό Αστέρα στον Εδεσσαϊκό!

Έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε πέρσι στη Football League με τα χρώματα του Αγροτικού Αστέρα, ανήκει εδώ και λίγη ώρα στον Εδεσσαϊκό.

Ο λόγος για τον Άγγελο Γολιδόπουλο, ο οποίος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ηλία Σαπάνη, ο οποίος πιστεύει πολύ στον 19χρονο (27/07/1998) ποδοσφαιριστή.

Ο νεαρός χαφ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τον Δεκέμβρη του 2016, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΠΟ Μαλακοπής, Ερμή Καλαμαριάς αλλά και στα τμήματα υποδομής Ηρακλή και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Εδεσσαικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Άγγελου Γολιδόπουλου.

Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 27 Ιουλίου του 1998 και αγωνίζεται στο κέντρο. Ο 19χρονος αμυντικός μέσος έχει ήδη προλάβει να αγωνιστεί στην Football League καθώς την περασμένη χρονιά ανήκε στο ρόστερ του Αγροτικού Αστέρα. Τον Δεκέμβρη του 2016 ο Άγγελος υπόγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Ευ’οσμου πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα goal κόντρα στην ομάδα του Πανελευσινιακου.

O Άγγελος ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ακολούθησε ο Ερμής Καλαμαριάς για να έρθει η επιβράβευση του,την περίοδο 2013-2014 όταν και μεταγράφηκε στην ομάδα του Ηρακλή. Εκεί αγωνίστηκε για δύο χρονιές με τα χρώματα της Κ17 και Κ20 ενώ την επόμενη χρονιά έπαιξε στην ομάδα της Μαλακοπής.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected