Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Νέες μεταγραφικές επιτυχίες του Μακεδονικού!

Δύο ακόμη σπουδαίες προσθήκες πραγματοποίησε ο Μακεδονικός, που προετοιμάζεται ενόψει της συμμετοχής του στη Γ Εθνική.

Η ομάδα της Νεάπολης ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Στέλιου Τσουκάνη αλλά και του Σάββα Τουμανίδη, ο οποίος δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ>

Ο πρώτος είναι 27 ετών (27/02/1990), αριστερός μπακ και τη σεζόν που προηγήθηκε είχε 31 συμμετοχές και 3 γκολ με τα Χανιά στη Football League. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Κισσαμικό, ΟΦΗ, Νίκη Βόλου, Άρη, Αναγέννηση Επανομής και ΠΑΟΝΕ.

Ο Σάββας Τουμανίδης είναι 21 ετών (02/03/1996), αμυντικός και κατάγεται από την Καβάλα. Ανήκει στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρσι τον έδωσε δανεικό στην Καβάλα και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του “δικεφάλου”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ο Α.Σ.Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει δύο πολύ σπουδαίες μεταγραφές για την νέα περίοδο αυτές του 27χρονου αριστερό μέσο Στέλιο Τσουκάνη και του ταλαντούχου 21χρονου κεντρικού αμυντικού Σάββα Τουμανίδη ο οποίος αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από το ΠΑΟΚ.

Ο Στέλιος είχε πέρσι μια γεμάτη σεζόν στον ΑΟ Χανιά (31 συμμετοχές – 3 γκολ), έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί ως αριστερός εξτρέμ, αλλά και αριστερός εσωτερικός μέσος. Στο β’ μισό της περσινής φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς και στο παρελθόν αγωνίστηκε, μεταξύ άλλων, σε Άρη και Νίκη Βόλου.

Ο Σάββας θεωρείται ένας από τους πλέον πιο ελπιδοφόρους αθλητές του ΠΑΟΚ ο οποίος ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Αστέρα Καβάλας και έπειτα συνέχισε στις Ελπίδες Καβάλας πριν μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει του δύο αθλητές στην μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού και τους εύχεται να έχουν μία υγιής χρονιά γεμάτη επιτυχίας με την ομάδα μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected