Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

O γκολκίπερ που θα ενισχύσει τους νεοφώτιστους στη Γ Εθνική!

Στην απόκτηση του Δημήτρη Μαλαμή που αγωνίστηκε πέρυσι στη Δόξα Άρτας, προχώρησε ο Σκουφάς Κομποτίου.

Όπως αναφέρει το artagoal, η ομάδα του Ηλία Μαγκάκη συνεχίζει την ενίσχυσή της, προχωρώντας στην απόκτηση του Δημήτρη Μαλαμή, που υπερασπίστηκε πέρυσι την εστία της Δόξας, και έρχεται για να δημιουργήσει ένα ισχυρό δίδυμο κάτω από τα δοκάρια με τον Παπαχρήστο. Ο 29χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλον σε Προοδευτική Γραμμενίτσας και ΑΕ Ξηροβουνίου.

Αύριο Σάββατο 12 Αυγούστου και ώρα 18:00, στο Δημοτικό Στάδιο Αμφιλοχίας ο Σκουφάς θα δώσει το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας, όπου θα αντιμετωπίσει τον περσινό πρωταθλητή Αιτωλοακαρνανίας Αμφίλοχο. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Επίσης, σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο της ομάδας Σπύρο Κολιούλη, πληροφορηθήκαμε ότι όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την έναρξη των εργασιών στο γήπεδο ολοκληρώθηκαν και πλέον μετά τις γιορτές ο ανάδοχος εργολάβος πιάνει δουλειά. Βέβαια επειδή ο χρόνος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος δεν επαρκεί, ο Σκουφάς θα δώσει τα πρώτα παιχνίδια Δημοτικό Στάδιο Άρτας. Μάλιστα ο Πρόεδρος του Σκουφά μέσω του artagoal.gr ευχαριστεί τον Δήμαρχο Άρτας κ. Χρήστο Τσιρογιάννη για την παραχώρηση του γηπέδου.

Τέλος, όσον αφορά το σχεδιασμό της ομάδας, οι μεταγραφικές κινήσεις δεν τελείωσαν και τα επόμενα 24ωρα το σωματείο ετοιμάζεται να ανακοινώσει και άλλες μεταγραφές, ώστε να διαμορφωθεί το τελικό ρόστερ της νέας σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected