Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οι δύο επόμενες μεταγραφές της Δόξας Δράμας

Εκτός από τον Χαρτσιά και ο Καραγιαννίδης με τον Ντατίδη, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσουν σε μία από τις πιθανές αντιπάλους της ΑΕ Καραϊσκάκης στα μπαράζ ανόδου (αν τελικά δηλώσει συμμετοχή).

Σύμφωνα με το artagoal, ο 27χρονος υψηλόσωμος αμυντικός Τέλης Καραγιαννίδης και ο επίσης 27χρονος αμυντικός μέσος Γκέρμαν Ντατίδης, οι οποίοι αποτέλεσαν πέρυσι βασικά στελέχη της Κυπελλούχου και δευτεραθλήτριας Γ’ Εθνικής ΑΕ Καραϊσκάκης, όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στη Δόξα Δράμας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές με το που αφέθηκαν ελεύθεροι από την αρτινή ομάδα, δέχθηκαν κρούση από την ομάδα της Δράμας και όπως φαίνεται έχουν συμφωνήσει σε όλα, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο Βώλακα, όπου η Δόξα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Βέβαια, οι δύο παίκτες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, όμως είναι κάτι που αναμένεται να συμβεί σύντομα.

Ο Καραγιαννίδης έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Ανατολή, Αιγάλεω, Δόξα Κρανούλας, Ρόδο, Ρούβα, Τηλυκράτη, Κέρκυρα, Πιερικό και Καραϊσκάκη, ενώ ο Ντατίδης σε Αναγέννηση Επανομής, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ηρακλή, Τύρναβο, Κέρκυρα και Καραϊσκάκη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected