Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τέσσερα super deals από τους νεοφώτιστους, που ανεβάζουν τον πήχη!

Εντυπωσιακό τετραπλό “χτύπημα” από τον Αμβρυσσέα Διστόμου, που απέκτησε τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν σημαντικά στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Οι πρωταθλητές Βοιωτίας ανακοίνωσαν την απόκτηση των Μάρκος Ντος Σάντος, Κέβι Χύσι, Ραγκέλ Αμπούσεφ και Πιερ Καλαγκάνης, τέσσερις παίκτες με σημαντικές περγαμηνές και βιογραφικό.

Ο Μάρκος Πάουλο Ντος Σάντος είναι 36 ετών (18/05/1981), επιθετικός και κατάγεται από το Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη Δόξα Δράμας στη Γ Εθνική, ενώ στη θητεία του σε Ελλάδα και Κύπρο συμπεριλαμβάνονται οι Παναιγιάλειος, Αγία Νάπα, Αχαρναϊκός, ΑΕΛ Καλλονή και Καβάλα.

Ο Κέβι Χύσι είναι 22 ετών (18/06/1995), με ελληνική ιθαγένεια και καταγωγή από την Αλβανία και αγωνίζεται ως μέσος. Πέρσι αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια με τον ΟΦΗ στη Football League ενώ έχει φορέσει τη φανέλα και του ΠΑΟ Κρουσώνα.

Ο Ραγκέλ Αμπούσεφ είναι 28 ετών (26/05/1989), επιθετικός με καταγωγή από το Πλόντβιβ της Βουλγαρίας και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Σπάρτακ Πλέβεν της χώρας του. Έχει διατελέσει στο παρελθόν σε Σιμπίρ, Μάρεκ Ντούμπνιτσα, Παραλίμνι, Σλάβια Σόφιας, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Λοκομοτίβ Πλόντβιβ, Μπερόε Στάρα, Βίρεν Σαντάνσκι και Μαρίτσα.

Τέλος, ο Πιερ Καλαγκάνης είναι 35 ετών (25/03/1982), αριστερός μπακ και τη σεζόν που προηγήθηκε αγωνίστηκε στη Γ Εθνική με τα χρώματα του Πανθηραϊκού. Έχει σπουδαία καριέρα, με 222 επαγγελματικές συμμετοχές και 5 γκολ, σε Αιολικό, Καλαμάτα, Παναργειακό, Φωκικό, Καβάλα, Πιερικό, Εθνικό, Κέρκυρα, ΑΣ Λεωνίδιο, Χανιά και Αιγάλεω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αμβρυσσέα :

“Ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ  Είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Το Δίστομο τους  καλοσωρίζει και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και εκπλήρωση των στόχων που θέσαμε μαζί!!!

Αναλυτικά :

MARCOS PAULO DOS SANTOS
18.05.1981 (36)
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στήν Δόξα Δράμας
Εχει αγωνισθεί ακόμη  σε  Καλλονή , Καβάλα, Αχαρναικό, Αγία Νάπα ( Κυπρο ) , Παναιγιάλειο , και σε ομαδες απο βραζιλία και Αλβανία !

KEBI CHISY ( Κεβι Χυσι )
18.6.1995 (22)
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ
ΜΕΣΟΣ
Προέρχεται και αγωνιζόταν στην Π.Α.Ε Ο.Φ.Η

RANGEL ABUSHEF RONI
26.05.1989 (28)
BOYΛΓΑΡΙΑ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην SPARTAK PLEVEN
Ενώ έχει αγωνισθεί και με την LOC.PLOVDIV,CSKA SOFIA, SLAVIA SOFIA ,ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗΣ (ΚΥΠΡΟΣ)  κ.α

ΚΑΛΑΓΚΑΝΗΣ ΠΙΕΡ
25.3.1982 (35)
ΕΛΛΗΝΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ( ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΑΚ )
Την προηγούμενη σαιζόν  αγωνίστηκε στη Σαντορίνη με τον Πανθηραικό Γ΄Εθνική
Ενώ εχει αγωνισθεί σε ομάδες Β΄ Εθνικής με γεμάτες χρονιές …
Αιγαλεω ,Χανιά , Καλαμάτα, Κέρκυρα , Εθνικό Πειραιά , Πιερικό, Καβάλα ,Φωκικό ,Παναιγιάλιο , Αιολικό”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected