Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η απόκτηση του Δημήτρη Ρίζου και οι επόμενες μεταγραφές του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων

Ειδήσεις προέκυψαν σήμερα από το φιλικό προετοιμασίας του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων κόντρα στη Βέροια.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, παρά την ήττα με 2-1 από τη “Βασίλισσα” της Football League, έδειξε καλά στοιχεία και εκτός των ποδοσφαιριστών που ανανέωσαν από την περσινή άκρως επιτυχημένη σεζόν, σημαντικό ρόλο έπαιξαν και τα νέα αποκτήματα.

Θυμίζουμε πως οι “πράσινοι” έχουν ήδη ανακοινώσει τους Βασίλη Λαγδάρη (Διαγόρας Σεβαστής), Νίκο Χατζόπουλο (Άρης Παλαιοχωρίου), Δημήτρη Βλάχο (Άρης Παλαιοχωρίου), Νίκο Τσιρίδη (Άρης Παλαιοχωρίου), Αντώνη Παρσόπουλο (Φίλιππος Μελίκης), Χάρη Περπερίδη (Βέροια Κ17) και Λευτέρη Κίτσα (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας), ωστόσο αυτές που έπονται θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Ρίζος και οι άλλοι…

Καταρχάς, η προσθήκη του Δημήτρη Ρίζου (φωτ. επάνω) αποτελεί μέχρι στιγμής την “brand” κίνηση του Μέγα Αλέξανδρου στο μεταγραφικό παζάρι. Ο 40χρονος (07/10/1976) πορτιέρο με καταγωγή από την Καβάλα, αγωνίστηκε για 30 περίπου λεπτά στο σημερινό φιλικό και απέδειξε πως και μόνο η εμπειρία του, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τους “πράσινους” στη Γ Εθνική.

Την περσινή σεζόν υπερασπίστηκε την εστία της ΑΠΕ Λαγκαδά, ενώ έχει συνολικά 400 περίπου συμμετοχές με τις 18 ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε και συγκεκριμένα τους Παναργειακό, Λαμία, Ολυμπιακό Βόλου, Χανιά, Κισσαμικό, Παναιγιάλειο, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ολυμπιακό Λευκωσίας, ΠΑΟΚ, Δόξα Κατωκοπιάς, Πιερικό, Αγροτικό Αστέρα, Κιλκισιακό, ΑΣ Λεωνίδιο, Αιγάλεω, ΗΛΤΕΞ Λύκοι και Νέστο Χρυσούπολης.

Από κει και πέρα, οι παίκτες που αναμένεται να ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες είναι οι Δημήτρης Καπετάνος (σκόρερ του πέναλτι σήμερα), Νίκος Παπαδόπουλος και Εράλ Τσουλχάι, ενώ τυπική φαίνεται η ένταξη στο ρόστερ για τους Κοσμά Ευθυμίου, Κώστα Δημητριάδη και Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Ο Δημήτρης Καπετάνος είναι 21 ετών, μπακ χαφ και προέρχεται από τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, ομάδα της Α1 ΕΠΣ Θράκης. Με 17 γκολ και πολλές ασίστ, ξεχώρισε με την παρουσία του στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, κυρίως από τη Football League. Με καταγωγή από το Αιγίνιο Πιερίας, αποτελεί μια πολύ σπουδαία μεταγραφή για τον Μέγα Αλέξανδρο, με θητεία παλαιότερα σε Αιγινιακό, Βατανιακό, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Πανθρακικό και Νέστο Χρυσούπολης.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι 20 ετών (02/05/1997), δεξιός μπακ και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Κεραυνό Επισκοπής. Θεωρείται από τους πιο γρήγορους και δυναμικούς ακραίους αμυντικούς στην Ημαθία, με σημαντική προϋπηρεσία σε ΑΣ Ειρηνούπολης, Λευκάδια και ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Ο Εράλ Τσουλχάι είναι 18 ετών (17/03/1999), αμυντικός και προέρχεται από την Κ20 της Βέροιας. Οι ιθύνοντες της “Βασίλισσας” τον ξεχώρισαν για τις επιδόσεις του τόσο στη Μικτή Ημαθίας όσο και στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Ο Κοσμάς Ευθυμίου είναι 19 ετών, επιθετικός και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α1 ΕΠΣ Πέλλας με τα χρώματα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Οι “βυσσινί” τον απέκτησαν από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας, με τον οποίο είχε 3 γκολ στην Α1 της σεζόν 2015/2016 και 2 την περίοδο 2014/2015.

Ο Κώστας Δημητριάδης είναι 18 ετών (06/11/1998), μέσος και την περσινή χρονιά ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στον Ατρόμητο Διαβατού. Αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της 19ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, ενώ έχει διατελέσει και στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Βέροια.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είναι 18 ετών και επίσης αγωνίστηκε πέρσι στον Ατρόμητο Διαβατού, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την ΑΕ Αλεξάνδρειας. Πρόσφατα βρέθηκε στο Ντίσελντορφ, όπου δοκιμάστηκε από τους ανθρώπους της Φορτούνα, οι οποίοι και παρακολουθούν πλέον την εξέλιξη του.

Στο σημερινό φιλικό αγωνίστηκε και ο Αντώνης Φράγκης (22/06/1995), με καταγωγή από τη Νάουσα και με προϋπηρεσία σε Εθνικό Αγιονερίου (Γ Εθνική), Κεραυνό Επισκοπής και ΠΑΕ Βέροια, η περίπτωση του οποίου θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected